Originally Posted by
Mary93
Και εγώ πια καταλαβαίνω ότι και ένα χαστούκι είναι κακοποίηση. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ κανέναν. Μόνο όταν με χτυπούσε ένας από τους δύο μερικές φορές προσπαθούσα να χτυπήσω και εγώ αλλά δεν τα κατάφερνα. Ο πατέρας μου όντως προς τα έξω είναι ήρεμος και ευγενικός πάντα. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι του μοιάζω εξωτερικά και ίσως όλος αυτός ο θυμός, τα ξεσπάσματα και η ευερεθιστότητα να είναι κληρονομική. Όμως δεν έχω χτυπήσει κανέναν απλά φωνάζω και δεν ξέρω τι λέω. Το είπα και στην ψυχολόγο μου και μου είπε να μη φοβάμαι επειδή είμαι πιο συνειδητοποιημένη.
Σπουδάζω μαθηματικά ευτυχώς στο θέμα με τις σπουδές μου ήταν εντάξει τουλάχιστον η μητέρα μου, ο πατέρας μου όχι τόσο. Είναι ένας λόγος που νιώθω ευγνώμων. Όμως έχω αργήσει να τελειώσω θέλω 3 μαθήματα και είμαι έκτο έτος και αυτό με ρίχνει κάπως. Είμαι πολύ δυσλειτουργική πια δεν συγκεντρώνομαι, έχω συνέχεια καταθλιπτικά επεισόδια και όταν είμαι καλά θέλω μόνο να κάνω ευχάριστα πράγματα και δεν μπορώ να θέσω ρεαλιστικούς στόχους. Σε περιόδους σαν και αυτή προσπαθώ να συγκεντρωθώ κάπως για να τα καταφέρω.