Οχι δεν παρεξηγω μην φοβασαι:)
Απλα στ φορουμ τ εκανα γτ ηθελα ορισμενες φορες να ξυπνησω καποιον απο κατι π σκεφτοταν ας πουμε...κ ετσι καποιες φορες χρειαζεται ν γινεσαι κ αγενεις για ν περασεις κατι
Printable View
Ενα μηνα δεν κραταει το μπαν?
Τ δικο μ ναι:p
Αλλα δεν εχω σκοπο ν ξαναμπω......ισως μονο εαν θελω στ μελλον ν μοιραστω καποιον προβληματισμο μ..
Δεν θελω ν ξαναμπω γτ μ εκανε μπαν επειδη προτεινα σε μια κοπελα ενα χαπι ν τ πει στον γιατρο της...2ον γτ εθιζομαι ωρες ωρες στ φορουμ κ παραταω μεχρι εξοδους για ν γραφω.....3ον γτ πολλες φορες στεναχωριεμαι απο ιστοριες ανθρωπων κ επειδη δεν μπορω να τους βοηθησω....
Οποτε το μπαν ηρθε κ εδεσε:p
Επισης μεσω τ φορουμ καταλαβα οτι θελω ν ασχοληθω μ την ψυχολογια αλλα δυστυχως τωρα ειναι αργα
Είχες και άλλες ποινες? Τι να πεις!
Μπραβο καλα κανεις άντε ουστ τωρα :p
Και πολυ κατσαμε...
Γειας είμαι ο γ.μιας της γειτονιας σας ...ε? Χαχα δεν αντεξα...
Καλα μισο λεπτο να σε χαιρετησω...χμμμ...σε χαιρετω :p
Να σαι και συ καλα!, με λεφτα πολλα λεφτα :p
Καλε δεν θα χαθούμε, να χασω τα εκατομμυρια? Εισαι καλα?
Αφου εχεις φωτο δεν ειχες πει?
και τι ενοεις με το W w w? μηπως ενοεις οτι αν το γυρισεις αναποδα λεε Ni Νι Νι
Λοιπον χαιρετω και τους υπολοιπους..:)..μακαρι ν ειστε ολοι καλα και οσοι δεν ειστε ν γινετε.
Cube εαν θες κανεμε αντ στ σκαιπ,εαν δεν τ ξερεις ρωτα την c.c.
Επισης καποιος ν δωσει τους χαιρετισμους μου κ τ φιλια μ:cool: στην γυναικα μ την ανξιους:)
Γεια σου Νικ , ευχομαι επιτυχιες στην μελλοντικη δουλεια σου , και στο αλλο φυλο , που εχεις φανταζομαι ......................, καλυτερα που φευγεις , γιατι νομιζω οτι ειχες εθιστει στο φορουμ , δεν εχω δει αλλον να φτανει τα 5.000 ποστ τοσο γρηγορα ...... μην ξαναλθεις ομως και λες οτι εχεις εθιστει , κακο στον εαυτο σου κανεις , νομιζω ......καλοπροαιρετα το λεω ...