Πάω χαλαρή δεν εννοώ παω για καφε΄...ενώ ότι δεν κάνω όπως παλιά που κάθε φορά ΕΠΕΜΕΝΑ να βοηθήσουν και τους έπρηζα...τώρα πήγαινα και προσπαθούσα να ανοιχτώ και να μιλήσω μπας και καταλάβει κάτι και με βοηθήσει. Αλλά χειρότερα μάλλον τα έκανα.
Printable View
Πάω χαλαρή δεν εννοώ παω για καφε΄...ενώ ότι δεν κάνω όπως παλιά που κάθε φορά ΕΠΕΜΕΝΑ να βοηθήσουν και τους έπρηζα...τώρα πήγαινα και προσπαθούσα να ανοιχτώ και να μιλήσω μπας και καταλάβει κάτι και με βοηθήσει. Αλλά χειρότερα μάλλον τα έκανα.
Κοιτα και μονο που δεν σε πεταξε εξω με τις κλωτσιες δες το σαν θαυμα! Ολο το δικιο μαζι σου αλλα εδω παμε σε ιδιωτες και με τα λεφτα μας και μας φερονται ασχημα ε και να χρυσοπληρωνεις...
Ημουν βεβαιη οτι σου χει τυχει και σε μενα θα τυχαινε και στον καθενα εδω ! Φιλη μου οπως εχω πει και αλλου τα πραγματα ειναι αγρια και η ψυχικη ασθενεια απαιτει λεφτα που και παλι δεν βρισκεις γιατρεια δυστυχως . Απο το δημοσιο δυσκολο να περιμενεις πολλα...Και ναι το ξερω ειναι αθλιο το συστημα αυτη ειναι ομως η πραγματικοτητα
Είμαι βεβαιη πως σε οσους πηγα αν δεν επεφτε το 50 ευρω και το 60 ευρω θα επαιρνα κοινως τον μπ@λο! Και το 10 λεπτο μετριεται σε αυτους σε χρημα δεν το βλεπουν ως λειτουργημα διολου , δεν σου παραχωρουν ετσι τον χρονο τους ! λοιπον οι του δημοσιου που ειναι και κακοπληρωμενοι σκεψου πως σε βλεπουν. Μακαρι να βρεις την εξαιρεση στο ευχομαι.
δοκιμασε να του πεις αν θελει να τον απολυσεις το πιο πιθανο ειναι να σου πει ναι.
Διωχτον και εσύ........μία σου και μία του.
Ε άμα ειναι να μην βρω αλλού τότε να κάτσω στα αυγά μου...... :(