Έτσι την πάτησα κι εγώ πάντως να ξέρεις
Printable View
Έτσι την πάτησα κι εγώ πάντως να ξέρεις
Σε ποιο νοσοκομειο πηγες;
Μηπως αν δεν τους εδινες ''σερβιρισμενη ''τη διαγνωση το ψαχναν πιο πολυ; Τους ρωτησες γιατι στο λενε κ ποια ειναι τα συμπτωματα της ψυχωσης για να δουν αν ταιριαζουν με σενα;
Θα ξαναπάω δεν τελειώσαμε. Μου είπε ότι ένας κοινός άνθρωπος δεν μπορεί να με καταλάβει ότι έχω πρόβλημα αλλά ότι αυτή που έχει εμπειρία σε άτομα με πρόβλημα καταλαβαίνει ότι είμαι άρρωστη. Προς το παρόν συνεχίζω με τα φάρμακα των προηγούμενων αλλά στην πορεία μπορεί να μου τα αλλάξει και να μου δώσει κάποιο φάρμακα που δεν σταματάει την περίοδό μου, γιατί έχω και αυτό το πρόβλημα που το σολιάν - το φάρμακο που παίρνω τώρα- μου σταματάει την περίοδο.
Φάνηκε να ξέρει καλά την δουλειά της και να είναι καλή στο αντικείμενό της ...δεν ξέρω τι να πω?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Απαγορεύονται οι online διαγνώσεις.
Ναι έτσι είναι. Πάντως με τους παλαιοημερολογίτες υπάρχει και μία δόση αλήθεια σε αυτό που λέω. Έτσι ήτανε τα πράγματα με τους παλαιοημερολογίτες όπως τα λέω απλά εγώ μπορεί να ήμουνα υπερβολική μαζί τους.
Βέβαια 41 χρονών που είμαι έπρεπε να είχα μια μόνιμη δουλειά και μια οικογένεια. Το αντίθετο δεν είναι φυσιολογικό!!!
Δελφινι τα πραγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο!
Αν ειχες δουλεια, με την κριση τωρα θα μπορουσες καλλιστα να εισαι ανεργη, και να χρωστας παντου.
Και με οικογενεια με παιδια, σκεψου να ειχες χωρισει και να μεγαλωνες μονη σου τα παιδια...
Θελω να πω, οκ σκεψου το ιδανικο παραμυθι αλλα σκεψου και τους εφιαλτες που παρα πολλοι ζουν αυτες τις μερες.
Αυτή δεν το θεώρησε φυσιολογικό πάντως... Αυτή βλέπει σε μένα κάποιο πρόβλημα .... εσείς δηλαδή δεν βλέπετε?
Μωρε δελφινι, ποιος μπορει να κανει διάγνωση εδω μεσα; Εδω οι ψυ που την κάνουν και δεν ειναι σιγουροι...
Οσον αφορα τη διαγνωση, κανείς απο δω μεσα δεν μπορει και δεν πρεπει να σου πει τι εχεις. Να συζητησουμε τις σκεψεις και τους προβληματισμους σου ναι, οχι ομως να βγαλουμε διαγνωστικα αποτελέσματα. Γι'αυτα θα βασιστεις μονο στο γιατρο σου.
Παρεπιπτοντως, εκανες καποια τεστ;
Ρε συ Δελφινι, σου κανουν διάγνωση με βάση τις όποιες κατα καιρους διαγνωσεις τους λες εσύ οτι ειχες;;;
Εκεινοι δεν εχουν δικα τους κριτηρια για να κάνουν τη διαγνωση;
Ψυχομετρικα τεστ μπηκαν στον κοπο να σου κανουν ποτε;
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Μπορεί να φαίνομαι από την εικόνα μου ότι έχω ψύχωση. Τι να πω? Δεν έχω ιδέα. Για να λένε αυτοί κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουνε. Μπορεί να είναι και κάτι περαστικό δηλαδή να τα πάρω τα χάπια και κάποιο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ιδέα. Και μένα μου φάνηκε πολύ παράξενο που λένε ότι έχω ψύχωση και με χαπακώνουνε αλλά γιατροί είναι θα ξέρουνε καλύτερα.