ναι, αλλα εχει αποδειχθει,
επι ΠΕΝΤΕ φορες, οτι δεν ειναι μονο ανδρες, αλλα κουβαλιεται η ξαδερφη.
αν δεν σε καλεσει την επομενη φορα, τα θελει ο κωλος του, λεω εγω.
Printable View
Αν είναι, πέτα το ναι αλλά μην γεμίζεις την ψυχή σου με μίσος, δεν αξίζει οτιδήποτε κι αν είναι ο άλλος. Κ έπειτα αυτό με την κοπέλα δεν το καταλαβαίνω. Ακόμα και να του την έπεφτε, αυτός έχει σχέση αυτός πρεπει να είναι σωστός κ να το ξεκόψει. Σε κάθε περίπτωση δεν φταίνε οι απ έξω. Εγώ έτσι πιστεύω.
ετσι ακριβως.
το πετας εκει που ανηκει, με τα αλλα σκουπιδια και προχωρας αναλαφρος.
η κοπελα δεν φταιει σε τπτ, αν δεν γνωριζονταν, αυτο ειπα κι εγω.
η μονη περιπτωση να εφταιγε, θα ηταν αν ηταν φιλη της και προσπαθουσε να χωθει στο ζευγαρι.
ετσι οπως τα περιγραφει η σοτ, δεν θα μου εκανε εντυπωση αν η ξαδερφη δεν ξερει ΚΑΝ την υπαρξη της σοτ. οποτε για τι ευθυνες μιλαμε?
γιαυτο επαναλαμβανω οτι η εμφανιση της στην παρεα θα ελυνε ολες τις αμφιβολιες για ολα τα θεματα αυτης της ιστοριας.
γιατι δεν την καλει να γνωρισει τον ξαδερφο? τι φοβαται?
Δν γινεται να μην την μισω..προσπαθησα :'(
Οσες φορες ξεκινησα να του λεω για αυτην μαλωσαμε...ποτε δν καταφερα να του πω οσα θελω..
Πρεπει να πηγαίνεις και συ μαζι για καφέ οσο γίνεται περισσότερο οταν βγαίνουν αυτοι. Για μενα είναι πολυ ύποπτο ολο αυτο που γίνεται. Αλλες ώρες μιλάνε; πχ απο fm, sms;
Να τους καλέσεις ΕΣΥ για καφέ ή ποτό, τον ξάδελφο και την ξαδέλφη. Πρότεινε εσύ στο αγόρι σου, όχι να σε καλέσουν την επόμενη φορά που θα βγουν αλλά να βγείτε οι 4 σας. Εκεί θα καταλάβεις τι παίζει.
Αμα ειναι σωστός θα την κανει πέρα. Αλλα αυτος κανει το κοροιδο αρα βρωμαει η δουλειά Σωτηρία