Ή Σαντ θα ξαναέρθει δεν μπορεί μακρυά μας
Ανώνυμος
Printable View
Ή Σαντ θα ξαναέρθει δεν μπορεί μακρυά μας
Ανώνυμος
Αχ βρε Έλις η υπογραφή σου μου άρεσε...χε.
Ναι ρε παιδιά καλύτερη φυσική κατάσταση είναι δύναμη για να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες κ κατάθλιψη να έχεις δεν είσαι όλη μέρα στο κρεβάτι και να είσαι δεν κουράζεσαι αυτό λέω τόσο καιρό
Ευχαριστω ελις θα κατσω να το ψαξω και μολις παρω θα ανοιξω θεμα
Εγω προσεχω τι τρωω το βραδυ τρωω ελαφρυα και κανω γυμναστικη κανω λιγο βαρη και τρεχω γυρω στα 3 χιλιομετρα καθε μερα
Εγώ όταν θέλω να είμαι όλη μέρα στο κρεββάτι να μη νιώθω τίποτα να αποκοβομαι δηλαδή από οτι με πληγώνει φοβάμαι ότι είναι σημάδι υποτροπης οπότε σηκώνομαι!! Έχω το νου μου να μη κρατήσει πολύ και πέσω σε κλινική κατάθλιψη δηλαδή. Αν με πιάσει ταχυπαλμία ή ζάλη ξέρω τους λόγους. Με βιταμινουλες και καλή διατροφή και κυρίως με πείσμα βλέπω διαφορά. Μετά από τόσα σκηνικά πολλές φορές σκέφτομαι ότι είναι σαν να έχω πεθάνει 10 φορές όποτε τι να φοβηθώ πια;
Κι εγώ αυτά λέω ότι κάτι λίγο έως πολύ έχει διαφορά
Φυσικά και έχει διαφορά Ελις αλλά νταξ δεν το καταλαβαίνει ο άλλος που μπαίνει πχ χωρίς διάγνωση ή είναι στην αρχή της θεραπείας του για οποιαδήποτε ψυχολογική διαταραχή. Εν τω μεταξύ ψυχίατρος ποτέ δε μου προτεινε βιταμίνες δλδ την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης. Κρίμα ειναι
Κι εμένα εγώ απλά συνέχισα ότι έκανα με τα φάρμακα στα παιδάκια τα λένε αυτά εμάς μόνο τα φαρμακα εγώ τον έλεγα να πάρω αυτό πάρε μου λέει ρωτάω πάντα αλλά γενικά έτσι τι βγάζω
Η φαση ειναι τρελοφαση τι να πω ρε παιδια εγω ειμαι σπανια συναισθηματικα καλα και οταν ειμαι καλα ερχεται το κενο και με πυροβολαει αλλα ενα θα σας πω...η μεγαλυτερη φρικη που εχω βιωσει ειν η εμμονη και ανεξελεγκτος καταναγκασμος για χρηση αυτη η ταχυκαρδια να μ κοβονται τα ποδια η στιγμη π θα πουλαγα και υη μανα μ για μια δοση δεν ξερω υι ειδους τρελα ειν αυτη αλλα αφου ελευθερωθηκα απο αυτο λεω οτι ειμαι καλα απ εδω και περα δουλευω με τον εαυτο μου ....σταμαυησα να περηφανευομαι για παραβατικες εγκλημαυικες πραξεις τωρα με γοητευει να συμλεριφερομαι σαν ανθρωπος οχι ουγκανο
Μπράβο kav !!! Μόνο εύκολο δεν είναι να ξεπεράσει κάποιος την έντονη επιθυμία του σε βαθμό να μην αντέχει χωρίς αυτο. Εγώ που ξεμπλεξα από τον εθισμό του αλκοόλ νιώθω κενό θυμό φρίκη αλλά πλέον τα ζω. Ζω αυτά που νιώθω δεν τα σκεπάζω. Δεν αρέσει σε κανεναν αυτή η αλλαγή μου αλλά ξανά λέω το να πονάς και απλά να σου κολλάνε ρετσινιά γιατί αυτό τους βολεύει με κάνει θηρίο για να μη ξανά γυρίσω στα παλια.
Ρε καβ μήπως να δοκιμαζεσ sycrest αντιψυχωτικο είναι αυτό κι έχω κενό πολλές φορές αλλά παλιότερα είχα πόνο κι έτσι το δεχομαι
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια με ενθαρυνεται απο την στιγμη π εγω εχω ασταθη αυυοεκτιμιση....ελις πρωτη φορα ακουω αυτο το αντιψυχωτικο λες να υο πω συον γιατρο μου? Εγω ρε παιδια εκτος απο ρισπερνταλ δεν εχω παρει κατι αλλο
Και στους δυο το λέω για ψυχικό πόνο κλπ σαικρεστ εμένα με βοήθησε αλλά είναι καινούριο και δεν το δίνουν όλοι δε λέω να αλλάξετε γιατρό λέω απλά στα χειρότερα σας να σκεφτείτε ότι υπάρχει λύση εμένα αυτό το φάρμακο μαζί με ινβεγκα μου σώσε τη ζωή κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας συνδυασμός για όλους
Το ινβεγκα εχω ακουσει οτι ειναι φαρμακαρα ειν η καινουρια εκδοχη του ρισπερνταλ