-
Όποιος θέλει τον υπάλληλό του πρόβατο είναι ή βλάκας ή κομπλεξάρας.
Εννοείται πως όλοι οι εργοδότες με πέντε δράμια μυαλό ψάχνουν για υπαλλήλους που θα μπορούν να συνεργάζονται μαζί τους και να βασίζονται σ΄αυτούς. Και πληρώνουν τις επιπλέον ικανότητες.
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Ελπίζω να μπορέσω να βρω το θάρρος και να κάνω μια γύρα σε μαγαζιά ρωτώντας για το αν χρειάζονται προσωπικό.Πείτε μου λίγο εσείς δεν νίωθατε λίγο περίεργα όταν το κάνατε αυτό ή μόνο εγώ αισθάνομαι σαν ζητιάνα; :p :(
-
Οχι , δουλεια ζητας , οχι λεφτα , μια χαρα εισαι , μην κολωνεις , να το κανεις με θαρρος , εκτιμαται δεοντως ..........
-
Μπες και σε σελιδες στο fb υπαρχουν τετοιες ομαδες και εκτος απο το να κοιτας αγγελιες μπορεις να βαλεις και εσυ γραφοντας ηλικια προσοντα και το τι ζητας...
-
Αυτο συμβαινει σε ολους τις πρωτες φορες...Θεατρο ρε τπτ αλλο και μετα ολα θα ερθουν απο μονα τους.Εγω εχω καταλαβει πως ουσιαστικα σε εχουν αναγκη αλλα λογο της κρισης και της ανεργειας εχουμε γινει απαισιοδοξοι και λιγο εως πολυ τα θυματα της ιστοριας.Επειδη ειναι αφεντικο ΤΙ?Εσυ θα προσφερεις οτι καλυτερο μπορεις και απο εκει και περα εαν δεν του αρεσεις προβλημα του.