το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Καλο θα ηταν να απευθυνθεις σε ειδικο. Εδω δεν θα σου απαντησουν ψυχολογοι, αλλα ενα σωρο διαφορετικοι ανθρωποι με διάφορες ιδεες και αποψεις στο κεφαλι τους.
Το θεμα που γραφεις δεν ειναι απλο θεμα για να πουμε τη γνωμη μας και γι'αυτο ισως γινεσαι δεκτης περιεργων απαντησεων. Χρειάζεται να επισκεφτείς κάποιον ειδικο που θα σε βοηθησει.
Και πως να συμπεριφερθω σε αυτα τα δυο ατομα που με το που ανοιξα το thread αρχισαν να ειρωνευονται και να κοροιδευουν χωρις να τους εχω κανει κατι?Ερχεσαι και εσυ τωρα ξεκαρφωτος να μιλησεις για εννοιες οπως προκαταληψεις,στερεοτυπα και ρατσισμος που δεν ξερεις εσυ ο ιδιος τι σημαινουν και απλως επειδη τις ακουσες τις πετας.
Ευχαριστω Nefeli θα ψαξω συντομα για ειδικο
Και η απάντηση σε ότι σε κοροϊδεύει είναι να προκαλείς και να γενικεύεις.Αν κάποιος είναι ξεκαρφωτος μαλλον εσύ είσαι που ήρθες τυχαία εδώ μέσα ψαχνωντας για ψυχολόγο. Κατά τα άλλα για σένα οι άλλοι πλην εξαιρέσεων είναι "τρελλακηδες ασθενείς πρεζακια" κλπ και πρέπει να έχουν τη μοίρα που τους άξιζει.Και δεν είναι καθόλου ρατσιστικό αυτό που λες... Τι κάνεις τότε εδώ μέσα; Επέστρεψε πάλι στους "φυσιολογικούς"...
Καλα εγω να βοηθησω ηθελα...Παντος κοιτα το αυτο με το μπασκετ.Μην εισαι σαν εμενα αχρηστος που πινει ναρκωτικα κατουραει σε τουαλετες γελαει με υπαΙνιγμους και δημοσιευει αρθρα του τυπου:Ειναι αρρωστο να γεμιζω με τα κωλοκατουρα μου δημοσιους χωρους...?Ποσο λογικο ειναι να εξπερματωνω στα κατσαρολακια της μαμας.Τι συνεπειες εχει να φτυνω απο τον τριτο τους περαστικους...Ολα καλα θα πανε..
Να πας σε ειδικό εδώ δεν πληρωνόμαστε δυστυχώς αλλιώς θα σ λέγαμε ότι είσαι καλό παιδί πήγαινε να πληρώσεις για να σε βοηθήσουν τσάμπα δεν έχει
Καλησπέρα μου εχουν βγει και μενα παρομοια αν θες στειλε μηνυμα.