Δεν το βλεπω πουλακι μου!!ουτε καν ηξερα το ηξερα!εγω σταματησα στην στιγμη της αληθειας!!ειχα φρικαρει!!καλα μαρι εχεις παει με ολο τον κοσμο πρεπει να το μαθει κ ολη η ελλαδα???
Τι αγωνες ειναι??
Printable View
Αγωνες mma mixed martial arts σε 2 μερες θα παιξουν khabib nurmagomedov-tony ferguson.....παμε γερααααα khabib χαχσχαχα
εσεις που με παρακολουθειτε ακουτε??μπορειτε να πατε σπιτι μου λιγο να μου κανετε κατι δουλιτσες που εχω???ααα! κ να μου δωσετε κανα 50ευρω????χααχαχ!
Τωρα θα καταλαβεις...
https://www.youtube.com/watch?v=DnR65yHkfDM
Καλα τα φοβαμαι κατι τετοια κ μου μπαινουν ιδεες!!στο λυκειο ελεγε ο δασκαλος οτι παρακολουθυουν τα κιν μας κ η καμερα δουλευει ας ειναι κλειστο το κιν!ποτε μου δεν πηγαινα με το κιν τουαλετα,ελεγα φαντασου να με παρακολουθουν κ τι θα δουν?!!χαχαχα,ρε θα την παθω σου λεω!
συμφωνα παντα με τις αποκαλύψεις του σνοουντεν που δουλευε το συγκεκριμενο πρόγραμμα παρακολουθησης... αν θελησουν να σε ψαξουν.. μπορουν μεχρι και να ενεργοποιησουν την καμερα από το κινητο σου η το λαπτοπ σου ακομα και αν αυτό είναι κλειστο... όλα τα λειτουργικα συστηματα για PC εχουν πισω πορτες για αυτόν ακριβως τον λογο...
αααα και μην ξεχνατε εσεις οι χριστιανοι λεω ξανα... ο θεος παρακολουθεί μεχρι και τις σκεψεις σας
Noumacεμενα δεν χρειαζεται να ακουει τις σκεψεις μου ο θεος την ακουνε και συγκεκριμενοι ανθρωποι οπως ο πατριος μου