Originally Posted by
mgilleas
favel σε νιωθω απολυτα και γω εχω χειροτερεψει παρα πολυ μετα απο τον στρατο που τον εκανα μονο και μονο να φαινομαι υγιής στα ματια των αλλων, το θανατο του πατερα μου και ενα χωρισμο απο μια καλη σχεση αν εξαιρεσουμε το οικογενειακο της περιβαλλον.Το αποτελεσμα ειναι οτι το τελευταιο διαστημα παραμιλαω μονος μου οτι σκεφτομαι το λεω χαμηλοφωνα απεξω,στο σπιτι πριν κοιμηθω που μπορει να παει και 4 το πρωι περπαταω τουλαχιστον μια ωρα με μιαμιση ωρα περα δωθε μεσα στο σπιτι,εχω εντονη στεναχωρια , λεω συνεχως τα ιδια και τα ιδια θεματα και εχω κατακλυστει απο εντονες και αρνητικες σκεψεις π.χ. σημερα που περπαταγα ειδα ενα σιδερο απο μια τεντα και μου ηρθε μια σκεψη στο μυαλο μ οτι κρεμαστηκα απο κει χωρις να θελω στην ουσια να αυτοκτονησω.Προσπαθω και παιρνω τα φαρμακα μου ανελλιπως 30mg abilify και 4mg risperdal και προοδο δεν βρισκω περπαταω μια ωρα την ημερα μπας και φτιαξει η διαθεση μου και η κατασταση μ δεν παιρνω καμια ουσια ουτε καν καφε για να μην με φερνει σε διεγερση και αποτελεσμα δεν βρισκω.Ολα τα παραπανω που βιωσα με εκαναν πολυ βαρια απ οτι ημουν αφοτου σταθεροποιηθηκα μετα το επεισοδιο που ειχα παλια.