Μα και σε μαλακια ερωτηση να γραφω διατριβη; Ειμαι ανιατη περιπτωση...
Printable View
Μα και σε μαλακια ερωτηση να γραφω διατριβη; Ειμαι ανιατη περιπτωση...
Ρε συ...το ονειρο μου το απιαστο ειναι να δουλευα σε κανα παρκο διασωσης ζωων, να ταιζα ξερω γω αρκουδακια παντα με μπιμπερο λολ η με κανα συνεργειο ντοκιμαντερ, ιδανικα με του bbc με τον David Attenborough :) Ο οποιος ειναι ηδη με το ενα ποδι...αλλα νταξ, ασε με να ονειρευομαι σαφαρι και ζουγκλες με τον παππου...(ειναι ψυχανωμαλο που κυριολεκτικα θα ηθελα να ηταν ο παππους μου; ) χαχχαα
Πολυ τα περιπλεκεις , Νατ , ο ανθρωπος ηθελε κατι , και ταγορασε αφου μπορουσε να ταγορασει .....οπως ειχε μαθει να κανει .........θεωρω κακου ηθους αυτες-ους που παντρευονται νομιμως καποιον για τα λεφτα του , πολυ συνηθες , εδω μιλαμε για μια εντιμη εμπορικη συναλλαγη ...δεν το βρισκω κακο .......καθολου κακο ....
τελικα , με το χερι στην καρδια , πιστευεις οτι τα παντα εχουν το κοστος τους ? ( πλην του πραματικου ερωτα , που ειναι θεμα χημειας , αλλα αν αρχισουν τα οικονομικα προβληματα , ο ερωτας παει περιπατο ) ....
και δεν γνωριζω πολλους τροπους να βγαλεις χρηματα , εκτος αν καταφυγεις στην παρανομια , πραμα που θα σε στοχοποιησει στις αρχες , αργα η γρηγορα ,.................... ειδαμε το τελος ολων των παρανομων , φυλακη .........η θανατος ..... βεβαια εδω στην Ελλαδα, ο καθεις εχει το ελευθερο ναλωνιζει , το παραεμποριο ανθει , αφου υπαρχει ατιμωρησια .......δεν αναφερομαι στο εδω μπαχαλο ......
αμα βαριεσαι , μην απαντας ........
Xμμμ....
Οτιδήποτε που θα είχε σχέση με μικρά παιδιά,θα το απέφευγα.
δεν θα εκανα δουλειες που θα επρεπε να ειχα αφεντικο απο πανω.....!!!
Δεν περιεπλεξα τιποτα...δε ξερω αν το προσεξες αλλα ουτε μια φορα δεν αναφερθηκα στην ηθικη στην απαντηση μου. Βιαστηκες να ερμηνευσεις οσα ειπα ριχνοντας μια προχειρη ματια.
Δε σε κατηγορω, γραφω πολλα λολ. Αλλα παρερμηνεψες τα λογια μου.
Ναι ειναι εντιμη εμπορικη συναλλαγη. Αλλα δε το βρισκουν ολοι οκ να εμπορευματοποιουν οποιοδηποτε κομματι της ζωης τους...και το να σου δωσω ενα εκατομμυριο και να βαλω καμερες σε ολους τους χωρους του σπιτιου σου και να σε παρακολουθω εν γνωσει σου και με τη συγκαταθεση σου μιλωντας σου απο μεγαφωνα εντιμη συναλλαγη θα ηταν. Αλλα θα το ηθελαν/αντεχαν ολοι; Οχι...για διαφορους λογους. Οι προσωπικοι λογοι του καθενα ειναι δικο τους θεμα.
Με το χερι στη καρδια οχι, δεν πιστευω οτι τα παντα εχουν το κοστος τους.
Η οικογενεια μου πχ...ειναι καθε αλλο παρα τελεια, σε πολλα προβληματικη κι ολας, αλλα δεν υπαρχει κανενα απολυτως κοστος, καμια τιμη που θα με επειθε να πραξω εις βαρος αυτων των ανθρωπων.
Επισης ο σεβασμος και η εκτιμηση μου. Δεν εχει τιμη, δεν αγοραζεται. Μπορω ισως να προσποιηθω και να δεχτω με χαρα τα λεφτα σου αλλα να συνεχισω να σε θεωρω μαλακα λολ (οχι προσωπικα, τροπος του λεγειν, η υποθετουμε οτι στο φανταστικο σεναριο εισαι αυτος που πληρωνει για καποιο λογο για να τον εκτιμησω)...
Και καλα δεν θα μιλησω για υγεια κλπ...τη ζωη την ιδια τη φανταζομαι προσωποποιημενη να βλεπει τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις τυπου "ολα αγοραζονται", να κατουριεται στα γελια, μετα να χεζεται και μετα να λιποθυμαει πεφτοντας στο κενο :P
Εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάποια δουλειά που θα είχε αστικές και ποινικές ευθύνες
(π.χ. ορκωτός ελεγκτής λογιστής).
Ένα λάθος (ακούσιο ή εκούσιο) μπορεί να σε στείλει στη φυλακή.
Επίσης ότι έχει να κάνει με αίμα (χειρουργός, χασάπης, κλπ.)
Δεν μπορώ να βλέπω αίμα...
Ιδανική δουλειά για μένα είναι να είμαι υπάλληλος σε βιβλιοπωλείο, όπως είπωθηκε πιο πάνω
και από άλλο μέλος.
Ποσιτιβ πες μας κι εσυ αμα θελεις φυσικα...θεωρεις πως ολα εχουν το κοστος τους; Για ποσα λεφτα θα εκανες τον ελεγκτη και για ποσα τον χασαπη; λολ...περα της πλακας ομως τι πιστευεις; Μιας και αυτο το παραπλευρο θεμα που προεκυψε το βρισκω και αυτο πολυ ενδιαφερον...
Μακ εγώ δεν πουλάω την αγάπη μου δηλαδή από αυτές που γουσταρω δεν ξέρω τίποτα άλλο πέρα από το όνομά τους κι αυτό πολλές φορές μου το είπαν λαθοσ κι ότι μου πουν από εκεί κ πέρα ότι κ να μου πουν ο έρωτας δε φεύγει έχω ερωτευτεί κ στριπτιτζου αλλά τα λεγε ωραία
Σαφώς και όλα έχουν ένα κόστος και μία τιμή...
Σε αυτή τη θέση θα μπορούσα να ήμουν άνετα (λόγω τυπικών προσόντων)
και να παίρνω το πολύ 700 €. Τον ορκωτό ελεγκτή-λογιστή τον κάνουν
πολλοί από ανάγκη (για 600 και 700 ευρώ) και ας έχουν πτυχία, την κατάρτιση, κτλ.
Και κάθε μέρα παίζουν το κεφάλι τους κορώνα-γράμματα.
Εξαντλητικά ωράρια, πολλή πίεση από προϊσταμένους και από πελάτες,
για να βάλεις τη τζίφρα σου σε μια έκθεση που λες ότι όλα είναι
εντάξει βάσει νομοθεσίας, ΕΛΠ, ΔΛΠ, ΔΠΧΑ και δεν συμμαζεύεται...
Ούτε σαν μέτοχος δεν θα δεχόμουν... Δες το σκάνδαλο της Enron.
Η ελεγκτική εταιρία Arthur Andersen εξαφανίστηκε από το χάρτη και από το πάνθεον
των μεγάλων ελεγκτικών (PwC, Deloitte, EY, KPMG) με το που ξέσπασε το σκάνδαλο.
Έκανε τα στραβά μάτια στις παρανομίες της Enron.
Περιττό να σου πω ότι έχω φάει πολύ δούλεμα στη ζωή μου
Εν ολιγοις θα δεχοσουν να παιζεις το κεφαλι σου κορωνα γραμματα οπως λες απλα οχι για 700 ευρω αλλα πολλα παραπανω; Αυτο δεν ειναι περιεργο, αλλα με μπερδευεις γιατι λες απο την μια οτι σαφως ολα εχουν μια τιμη και απο την αλλη οτι δε θα δεχοσουν ουτε σαν μετοχος...αντιφασκεις η κατι δε καταλαβα καλα;
Και για να το κανουμε πιο λιανα, θεωρεις πως δεν υπαρχει τιποτα που δεν αγοραζεται;