AN ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΣΩ ΚΑΝΑ 10ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ
http://img141.imageshack.us/img141/3...3228ty6.th.jpg
Printable View
AN ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΣΩ ΚΑΝΑ 10ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ
http://img141.imageshack.us/img141/3...3228ty6.th.jpg
Λίγο Eurodisney να μας φτιάξει!
Θεοφανία κι εμένα μ\'αρέσει η ʼλκηστις Πρωτοψάλτη.Και συνήθως όταν θέλω να ξεφύγει το μυαλό μου από τα δυσάρεστα που σκέφτομαι βάζω Πρωτοψάλτη και ακούω.Με ηρεμεί η φωνή της. :)
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....
Δεν πεθαίνω για την Πρωτοψάλτη, αλλά το Χαβάη μου φέρνει στο νου καλοκαίρι που έχω ψύχωση.
Μόνο που βγαίνει ο ήλιος μου φτιάχνει τη διάθεση.
Να είμαστε καλά, να περνάμε καλά και όσο μπορούμε πιο ευτυχισμένα....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Εγώ είμαι ανάποδη σε όλα..Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι.Προτιμώ τον χειμώνα,το κρύο.Δεν αντέχω τη ζέστη καθόλου.
Και γιατί Ντάλια μου το λες αυτό αναποδιά? Προσωπικά ξέρω πολλούς ανθρώπους που προτιμούν το κρύο από τη ζέστη και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό! Είναι αυτό που λέγανε τα παιδιά επάνω:\"Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!\"Quote:
Originally posted by Dalia
Εγώ είμαι ανάποδη σε όλα..Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι.Προτιμώ τον χειμώνα,το κρύο.Δεν αντέχω τη ζέστη καθόλου.
Ναι οκ,απλώς ο περισσότερος κόσμος προτιμάει το καλοκαίρι.Και παραξενεύονται όταν λέω ότι μ\'αρέσει πιο πολύ ο χειμώνας.Αλλά έχεις δίκιο,ο καθένας με τις προτιμήσεις του.
Εμένα, παρεπιπτώντος, μου αρέσει η άνοιξη...αλλά κρατάει λίγο τώρα πια...:(
Εμένα το καλοκαίρι μου δημιουργεί μια αίσθηση ελευθερίας και ερωτισμού. Ντυνόμαστε πιο όμορφα, μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το βράδυ στην αμμουδιά, ν\' ανάψουμε φωτιές, να χαρούμε τη θάλασσα, νιώθω ότι λάμπει η φύση.
Το χειμώνα παθαίνω κάτι σαν εγκλωβισμό.
Μου αρέσει να καθόμαστε μπροστά στο τζάκι, ενώ έξω κάνει ψοφόκρυο, αλλά θα προτιμούσα να είχαμε ένα μήνα το χρόνο χιόνι, έξι μήνες ʼνοιξη και πέντε καλοκαίρι...
ʼσε που νιώθω ότι το χειμώνα η φύση πενθεί....
Καλοκαιρι = Διακοπες απο την παιδικη ηλικια μεχρι και τωρα που εχω μεγαλωσει.
Αν εξαιρεσεις αυτο τοτε ο χειμωνας μου αρεσει περισσοτερο γιατι μου αρεσει το κρυο.
χειμερινες διακοπες εχεις δοκιμασει?μια που σου αρεζουνε τα κρυα?:P
Να μου προκύψουν άμεσα 50.000 ευρά.
Εγώ έχω τρέλλα με τη Eurodisney και πήγαινα κάθε χρόνο Φλεβάρη στο Παρίσι, επειδή είναι πιο φτηνά τα εισίτήρια. Περιτό να σας πω τι έπαθα πέρυσι που πήγα Σεπτέμβρη...Δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφη την πόλη...ʼσε που στο εξωτερικό δυσκολεύεσαι ακόμη περισσότερο να κυκλοφορήσεις αν είναι χειμώνας...
Υ.Γ Ξέρει κανείς πως μπαίνουν φωτό όπως έβαλε ο ΜΑΤΗΕΣ? Προσπάθησα με συνημένο αλλά βγήκε μόνο το μνμ