Originally Posted by
Remedy
Ε ναι, σιγα μην στεναχωρεθεις κιολας.
πες μου αν υπαρχει περιπτωση να ξανασκεφτεις δευτερη φορα, καποια μπουρδα που σου ειπαν στο νετ οταν κλεισεις τον υπολογιστη...
σαφως και οχι (ελπιζω). ασχολεισαι οσο εισαι μεσα.
οποτε η λυση δεν ειναι να ασχολεισαι περισσοτερο, αλλα να βγεις και να πας στους αγαπημενους σου, στην ζωη σου, σε οτι σε αφορα στο πραγματικο περιβαλλον σου.
να σου πω την απαντηση που μου εδωσε ο καλος μου οταν καποιος απο εδω μεσα (απο τους πολλους χαχαχαχαχ!!)μου ειπε κατι απαραδεκτο, ανυποστατο φυσικα και συκοφαντικο.
αυτο σκεφτομαι παντα και γελαω με τα χαζα που λεγονται εδω κι εννοειται οτι δεν του τα αναφερω καν.
αντι να μου πει εχεις δικιο, η τι πραγματα ειναι αυτα, η τι μαλακας ειναι αυτος,η οτι εχω αδικο εστω,
μου λεει "ποιος ειναι αυτος? τον ξερουμε?"
εκει τελειωνουν ολα ελισαβετ.
καποιος ,καπου, καποτε, παναγνωστος που δεν ξερεις αν ειναι ανθρωπος η μποτ, μιλαει σοβαρα η αστεια, σε ενδιαφερει η σκεψη του η οχι, καθομαστε να ασχοληθουμε οτι ειπε κατι...
ΠΑΡ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ!
αυτα, εννοωντας φυσικα οτι δεν προκειται και για κανενα ποινικο αδικημα, αλλα για σαχλαμαρες... δεν θα κατσω να τον χαζευω αν μοιρασει προσωπικα μου στοιχεια σε αγνωστους μου χωρις την αδεια μου, οπως εκανε μια απελπισμενη παλαβη εδω μεσα και την ξεμπροστασαν και γελουσαμε (ευτυχως την ειχα ΗΔΗ καταγγειλει στην διαχειριση και επαληθευτηκα), η κατι αλλο εξισου σοβαρο.