Originally Posted by
Natalia_sups
Χαχαχα αυτο με το διαβασμα το εχω κι εγω. Προκειμενου να μη το κανω οχι γενικη καθαριοτητα πρεπει να κανω, οχι να μαγειρεψω, οχι να ψωνισω, οχι να παρω το σωστο τετραδιο και να ξυσω ολα τα μολυβια, κι εγω δε ξερω τι μπορει να βαλει ο νους μου οτι πρεπει να γινει πρωτα :P
Σε σημειο που το λες ουτε εγω αφηνω τις υποχρεωσεις μου. Αλλα ρε παιδι μου κι εγω εχω ορεξη να κανω καποια πραγματα οπως λες, γιατι δεν μπορω απλα να παρω μια αποφαση οτι αυτο θελω να κανω και να το κανω;
Ισως ειναι το αυτοσαμποταρισμα που λες...αποφυγη να κανουμε αυτα που δε ξερουμε αν μπορουμε να ανταποκριθουμε ικανοποιητικα...για να λεμε μετα πχ α τι καλα θα ηταν αν θα ειχα διαβασει, θα περνουσα ολα τα μαθηματα, θα ηταν τελεια. Γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να διαβασεις και να απελπιστεις, να μπερδευτεις και παλι σκατα να τα κανεις και να κοπεις, να νιωθεις και ηλιθια...ενω ετσι μενει ζωντανο το ιδανικο σεναριο εστω σαν δυνατοτητα/ενδεχομενο :P
Η απλα αναβαλλουμε αυτα που μας φαινονται δυσκολα...αλλα ακομα το εχω τεραστιο αχτι να αποφασισω κατι σαν ενηλικας ανθρωπος και να το κανω λιγο λιγο καθε μερα, ειλικρινα αχτι. Λολ.