Πολλές φορές έχω πει στον εαυτό μου να παραμένει ψυχραιμος και να γελάει όταν κάποιον του φέρεται άσχημα μόνο και μόνο για να δείξω ότι 'εγω περνάω καλύτερα από εσένα που μου την είπες '
Πολλές φορές έχω πει στον εαυτό μου να παραμένει ψυχραιμος και να γελάει όταν κάποιον του φέρεται άσχημα μόνο και μόνο για να δείξω ότι 'εγω περνάω καλύτερα από εσένα που μου την είπες '
Μακάρι να βγει και παραεξω
Είσαι ευαίσθητος και δοτικός,το έχουν μυριστεί
Ουδετεροποίησε τις αντιδράσεις σου,οριοθέτησε καλύτερα την ανοχή σου
Μάλλον λεσ κοτσανεσ γενικά κ αντιδρανε η είσαι διαφορετικός να κατσεισ να σκεφτείς να το διορθώσεις μην τυχόν πας σε γιατρό γι αυτό πολλοί είμαστε έτσι μη σε ανησυχεί δηλαδή είναι θέμα κοινωνικότητας κι εγώ το έχω
δλδ οντως φταιω εγω,δεν ειναι κατι που συμβαινει στον καθενα σωστα?
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση δεν είναι ότι φταις δεν είναι κι ότι όλοι οι άλλοι είναι καλοί γενικά άμα δε λες κάτι συμβατικό σου τι λένε μίλα και με κανένα γιατρό για σίγουρα έτσι νομίζω εγώ
τι εννοεις συμβατικο?,οταν μου τι λεει καποιος μπορει να εχω χιλια δυο επιχειρηματα να τον κανω ξεφτιλα και να υποστιριξω την θεση μου αλλα δεν μου βγαινει να τα πω,μπορει να πω λιγα,σκεφτομαι οτι ανα τα θα μου πει αυτος κατι χειροτερο,ή οτι θα γινω ο κακος της υποθεσης,επισης δεν μπορω να την πω σε εναν καθηγητη γτ μετα δεν θα με περναει στο μαθημα του
Δηλαδή ο άλλος που σου τι λέει είναι χαζός μόνο εσύ μπορείς να το κανεισ αυτό;Τότε μπράβο άμα νομίζεις ότι είσαι ανώτερος η καλύτερος μάλλον να σε προσγειώσουν προσπαθούν
Οσον αφορα τους καθηγητες σε καταλαβαινω απολυτα!ημουν φοιτητρια κ τα εχω ζησει!!μαλιστα μια φορα μου χε μεινει αξεχαστο!διναμε ενα μαθημα,ενα παιδι πηρε τα θεματα κ σηκώθηκε να φυγει!ο καθηγητης τον ρωτησε γτ φευγει κ ειπε το παιδι οτι ηταν φανταρος κ δεν εχει διαβασει!!κ τι του ειπε ρε φιλε,οσο ειμαι εγω εδω δεν προκειται να παρεις πτυχιο!!μιλαμε για θρασσοςη αιθουσα γεματη κ αυτος.δεν κρατησε ουτε τα τυπικα!!
Το πρόβλημα με όλη τη νέα γενιά είναι ότι είστε όλοι άντρες γυναίκες κακίασμενοι δε σέβεστε τίποτα και δεν αγαπάτε δικαίωμα σας να είστε έτσι δικαίωμα μας να σας κράζουμε γιατί εμείς μεγαλώσαμε αλλιώς
Αρες μαρες κουκουναρες!
Ευχαριστώ κοπελιά αλλά θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις για την ώρα δεν ξέρεις τίποτα ακόμα
Ελις μου χωρις παρεξηγηση δεν εισαι ο μονος που τραβας ζορια κ ξερεις απο την ζωη!32 χρονων δεν με λες κ μικρη!οκ?
Ζόρια είναι να πεινάς να μην μπορείς να μιλήσεις από το ζόρι γιατί καίγεται ο εγκέφαλος και να έχεις ψύχωση όταν λέμε έχεις ψύχωση εννοούμε τα παθαίνεισ όλα άγχος κατάθλιψη κλπ δουλεύω από τα δεκαπέντε και είμαι τριάντα πέντε σε πληροφορώ το ότι λέω βλακείες είναι το πιο απλό το βασικό είναι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να επιβιώσω δεν είναι μόνο να δουλεύεις αλλά και πόσα παίρνεις κάτω από 800 υπάρχει πρόβλημα γι αυτό είμαι έτσι δεν έχω κάτι με σένα κι επίσης κουράστηκα