μια χαρα όλα... μας δινουν και συνταξη... και βγαλαν και νομο να μας παιρνουν και στο δημοσιο...
προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καμια δυσκολια με οσους εχω πει ότι εχω σχιζο...
μια χαρα όλα... μας δινουν και συνταξη... και βγαλαν και νομο να μας παιρνουν και στο δημοσιο...
προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καμια δυσκολια με οσους εχω πει ότι εχω σχιζο...
Ποιος ειναι αυτος ο νομος για το Δημόσιο;;Μπορείς να κανεις μια παράθεση;;Εγώ είχα διαβάσει για απολύσεις στο Δημόσιο λόγω ψυχικής πάθησης κ ενω συνεχίζονταν να πληρώνονται κανονικά.
Αν κ είμαστε στην κατηγορία των ΑΜΕΑ αυτό που συμπεραινω είναι οτι είμαστε μια ξεχωριστή κατηγορία κ ισχύουν σε πολλές περιπτωσεις αλλά μετρα.
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε τι θέσεις απ ασχολούμαστε κ ποιο είναι το όριο αναπηρίας;
στις 6 μαρτιου ενεργοποιηθηκε η διαταξη του νομου 4440/2016... αφορα ατομα με αναπηρια 50% και ανω και μελη της οικογενειας που εχουν υπο προστασια ατομα με αναπηρια
στην τελευταια προκηρυξη που ηταν για θεσεις γραμματεις στα δικαστηρια ειχε προβλεψη από οσο διαβασα... αρα από εδώ και περα θα παιρνουν κοσμο με αναπηρια
δεν διαβασα καπου ότι εξαιρουντε οι ψυχικες παθησεις οποτε ειμαστε μεσα... στην επομενη προκηρυξη θα μαθουμε περισσοτερα...
αφου η κυρια εκπαιδευση ειναι η τηλεοραση και οι ταινιες τρομου, για αυτο μας αντιμετωπιζουν ετσι...
Τι ειπες τωρα ρε maus...