Originally Posted by
Macgyver
Ειναι ο τροπος που μεγαλωσες , σιγουρα υπαρχει ψυχολογικο υποβαθρο για να φοβαται μια κοπελα 27 ετων τους γονεις της ..............κι εγω φοβομουν τον πατερα μου , μεχρι τα 45 , μουτοπε ο ψυχιατρος μου , δεν μαρεσε καθολου , αλλα μου τοχε πει κι ο κολλητος , οταν στο λενε 2 ανθρωποι, δεν μπορειςε να τους αμφισβητησεις , και απο αντιδραση , πηγα στο αλλο ακρο , στην αρχη τουλαχιστον , και πηρε το μηνυμα ο πατερας μου , οτι εχω σηκωσει μπαιρακι , και τοκοψε ......η αδελφη μου , 53 χρ , ακομη τον φοβαται , δεν τολμαει να του αντιμιλησει ...........................η γνωμη μου , ειναι να υιοθετησεις μια σταση που δειχνει οτι δεν ΄μασας ΄και με τον χρονο , αυτο θα περασει και στην συμπεριφορα σου .....οπως αν θελεις να γινεις αταραχος , πρωτα φορας την μασκα του αταραχου , και αυτο περναεικαι στην συμπεριφορα σου , εχω διαβασει σχετικο βιβλιο , δεν τα γραφω απ το κεφαλι μου .......θα παρει λιγο χρονιο, αλλα θαχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα , εμενα πλεον καπου με φοβαται ο πατερας μου, αντεστραφησαν οι ρολοι ...... οσο δινεις θαρρος, τοσο αποθρασυνεται ο αλλος , ας ειναι γονεας .........
πρεπει να πω οτι ο πατερας μουεχει την ανατολιτικη νοοτροπια , την πατριαρχικη , δεν ειναι τυχαιο οτι μας προκαλει( λουσε ) φοβο , εχει τις ριζες του στην πρωιμη παιδικη ηλικια , κατα τον γιατρο μου ......
ειμαι κι εγω ο πρωτοτοκος ......αβανταζ μεγαλο .......
το ιδιο ισχυεικαι για τους εξωοικογενειακους , μεγαλωσα σενα υπερπροστατευτικο περιβαλλον , ημητερα μου τοτοκανε αυτο , κι ημουν μικρος ο Αγγελακος , οχι ο Αγγελος , οταν αυτο θεωρησα οτι προκαλει προβληματα στην ζωη μου , αρχισα γυμναστηριο, εγινα μυωδης , ειχα αυτοπεποιθηση , αλλα η αισθηση σωματικης δυναμης , σου δινει κι αλλη αυτοπεποιθηση , και εδω και χρονια , επιβαλλομαι ευκολα στους αλλους , μαλλον προκαλω σεβασμο , χωρις να το επιδιωκω , ειναι κατι που μου βγαινει αυθορμητα , καλωσωριζω οποιονδηποτε καυγα , αλλα εριστικος δεν ειμαι , ουτε θελω , απλα αντιδρω αμεσα ......το γυμναστηριο , τοφερα παραδειγμα, δεν μπορει μια κοπελα να γινει σαν εμενα ,δια μεσου αυτης της οδου , αλλα το να βγαζεις γλωσσα εκει που πρεπει , ειναι κατι που ειναι θεμα συνηθειας , τις πρωτες φορες θα αισθανθεις εξω απ τα νερα σου , αλλα με τονκαιρο θα σου γινει συνηθεια , αν και απεχθανομαι τις γλωσσοκοπανες και τις εριστικες , κατι ενδιαμεσο , ειναι αποδεκτο ομως .........ολα ειναι θεμα εξασκησης και ποσο το θες , τοτε ολα γινονται ....