Συμφωνω απολυτα μαζι σου, το μονο ευκολο ειναι να βρεθει ο φτεχτης, το ζητουμενο ειναι η λυση, μπορουμε ολοι να παραπονιομαστε η να προσπαθουμε για το καλυτερο!
Printable View
αν θυμουμε καλα , τελευταιες φορες που εμπενα συχνα στο φορουμ ,πριν χρονια δλδη ! παλυ εσυ , αν θυμαμαι καλα λεω κι παλυς ,ελεγες τα ιδια ότι θες να αυτοκτονήσεις! παλυ τα ιδια λες?
Αν δε καμω λαθος κι εισαι η ιδια , τι σε κρατα κι δε το κανεις? μημπως πρεπει να βρεις τους λογους που σε αποτρεπουν να το κανεις παρα να ψάχνεις τους λογους που θες να το καμεις?
Λυπάμαι αν αντιμετοπιζεις καποιο ψυχολογικο πρόβλημα , αλλα επειδή δυστυχως καποιες ψυχες οντως αυτοκτονησαν ! κι επειδή είναι μεγαλος ο πονος σε αυτους που αφησαν πισω, σε παρακαλω να σεβαστείς όλα αυτά τα παιδια κι να μην "παιζεις" με αυτές τις κουβέντες!
δεν ειναι παντα παιχνιδι, το λενε αυτοκτονκη ιδεοληψια.
Παιδιά τι να πω έτσι όπως ζω με προβλήματα με τον αδελφό μου με πρόβλημα βρίσκομαι άσχημα
Δελφινι εδω ειμαι! επεσαν δουλιτσες και δεν πολυμπαινω...
Με το γυμναστηριο πως τα πας??
Ολγίτσα εκτός από την κλασική ιατρική έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο; Ας πούμε βελονισμό-ομοιοπαθητική.
Υπάρχουν πολλοί καλοί θεραπευτές που μπορούν να ανακουφίσουν και να θεραπεύσουν προβλήματα που οι κλασικοί γιατροί δεν μπορούν.
Καλά μη νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι βρίσκουμε μεγάλο νόημα ζωής.
Καλά αλλά δεν χάνω κιλά αγάπη μου και θα λένε αυτό πολύ βούρλο είναι και με τον γυμναστή καλά τα πάω αλλά ντρέπομαι λιγάκι γιατί εκεί οι κοπέλες δεν χάνουνε το βήμα τους ενώ εγώ τα χάνω..... και επειδή ασχολείται μαζί μου αυτός με πιάνει άγχος όταν πηγαίνω στο γυμναστήριο. Μάρα με θεωρείς έξυπνο κορίτσι γιατί εγώ με θεωρώ λίγο βλαμμένο
Δελφίνι αγάπη χρειάζεσαι στο δινω με εγγύηση όλα αυτά που έχεις περνάνε με αγάπη
Δελφίνι δεν αρκεί να δοκιμάζεις πράγματα, πρέπει και να προσπαθείς για να βελτιωθείς! ...Χρειάζεται δουλειά και καθημερινή προσπάθεια!!
Δεν μπορούν, όσοι δεν θέλουν. Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο της προσπάθειας...
Όλοι μπορούν να προσπαθούν, ασχέτως με τι έχουν ή δεν έχουν. Αρκεί ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του... Το ότι έχεις ψύχωση, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογές,