η αδυναμια εκσπερματωσης παντως τωρα που το σκεφτομαι, ειναι το ονειρο καθε γυναικας!! οποτε μη σκας!!! θα κανεις σεξ με τις ωρες!! τελειο!!! χααχα!:p
Printable View
η αδυναμια εκσπερματωσης παντως τωρα που το σκεφτομαι, ειναι το ονειρο καθε γυναικας!! οποτε μη σκας!!! θα κανεις σεξ με τις ωρες!! τελειο!!! χααχα!:p
καλα δν προβλημα αυτο κανεις σεξ και το παιρνεις μετα ρε παιδια
anxioys4ever για μενα το λες??οντως ειναι αλλα οχι η αδυναμια στυσης
δεν καταλαβα τι εννοεις...
η αδυναμια εκσπερματωσης ειναι το ονειρο καθε γυναικας οχι η αδυναμια στυσης ομως και κατι αλλο οι πονοκεφαλοι ποσο καιρο θελουν ν περασουν το περνω 5 μερρες το φαρμακο δν ειναι ανεκτικοι πρπεει ν παιρνω depon αυτο με απασχολει δηλαδη πιο πολυ
Οι πονοκεφαλοι , αν οφειλονται στιο εφεξορ , το πολυ σε δυο βδομαδες περνανε ...... ανκαι πρωτη φορα ακουω τετοια παρενεργεια απο το εφεξορ , απο μονο του , δεν κανει τετοια παρενεγρεια, ιδιως σε χαμηλη δοση , παντως περναει ...αν ηταν υψηλη η δοση , κανει σιγουρα υπερταση , για μετρα την πιεση σου , μηπως φταιει αυτο .......ειναι πιθανον ....μεχρι να το μαθει ο οργανισμος .....
περασαν οι πονοκεφαλοι αλλα επιμενει η ζαλη λετε θα υποχωρησει?
εγώ όταν ξεκινησα το εφεξορ τα επαθα ολα, καποια απο το φαρμακο καποια απο το αγχος μου...με επιασε ομως και ημουν μια χαρα. δωσε λιγο χρονο
ποτε μια βδομαδα περνω το 37,5 mg και αλλη μια το 75 Mg δν μπορω συνεχεια με την ζαλη μ χει κουρασει
τι δοση επαιρνες?ποσο ακομα 2 βδομαδες το περνω
κοιτα ξεκινησα σταδιακα αλλα επαιρνα των 75 τελικα. ενα την ημερα μαζι με λεξοτανιλ βεβαια.. εσυ ποσο παιρνεις; πιστευω οτι κανονικα θα επρεπε να παιρνω 150 αλλα δεν το τολμησα..θελεις καμμια βδομαδουλα ακομα
επισης να ξερεις οτι καθε φορα οτι θα αλλαζεις δοση θα εχεις παρενεργειες
εγω σου ειπα στην βασικη δοση μπηκα 75 mg αλλα φερνει ζαλη αλλη μια βδομαδα θελω??μα 15 μερρες εχουν περασει κανονικα θα πρεπε να χουν περασει ολα τι να πω
παντως με τα 75 mg θα θεραπευτει το ανχως μου λες εσυ π σ βλεπω οτι ξες και πιο πολλα αν δν μπω στα 150??