βλεπω
και στο αλλο θεμα που ανοιξες, οτι εχεις κανει ενα σωρο εξετασεις. πολλες για εναν τοσο νεο ανθρωπο.
στις εχουν συστησει ιατροι, η εχεις συχνα ανησυχιες για την υγεια σου και πηγαινεις για εξετασεις?
Printable View
ναι οντως σε αυτο εχεις μεγαλο δικιο.μου εχει γινει εμμονη 35 χρονια τωρα αλλιως με εχει μαθει το σωμα μου και τωρα αποτομα κι ολας με γυρισε ανατροπη.ρε παιδια χιλια συγγνωμη σας κουρασα το καταλαβενο,αλλα μου στοιχησε παρα παρα παρα πολυ αυτη η ιστορια.ο γιατρος μου με μαλωσε πανω σε αυτο μου ειπε οτι εχω παρα πολυ ψιλα το πηχηα οσω αφορα τη στυση μου και οτι εχω παρα πολλες απαιτησεις απο αυτο.αλλα εγω φταιω που με εμαθε ετσι??οχι μου λεει δεν φταις εσυ αλλα τωρα αυτα πληρωνεις!!!υπαρχει μια περιπτωση το σωμα σου να τα εχει δωσει ολα απτην αρχη και τωρα εχει εξαντληθη αλλα μου λεει οτι ειναι παροδικο ευτηχως.θελει αρκετο καιρο ξεκουραση και να ψυχαγωγουμε να μην αγχωνωμε και κυριως να μην κανω συγκρισεις του εαυτου μου με το παρελθον γιατι ετσι το χειροτερευω,καποια στιγμη αυτο απο μονο του θα ερθη να σε βρει.χιλια συγνωμη παιδια σας κουρασα..ευχαριστω για την κατανοηση και την υπομονη
αν θυμαμαι καλα σου ειχα μιλησει για διατροφη κ για το ADDYZOA..εκανες κατι με αυτα?? η δεν ησουν εσυ κ σε μπερδευω???
οσες εξετασεις εκανα μου τα εκανε ο ιδιος ο γιατρος μου γιατι το ολο θεμα ξεκινησε απτην υπογονιμοτητα,τιποτα δεν εκανα μονος μου.
οχι πρωτη φορα ανησυχω για το σωμα μου αλλα μου δινει δικαιωματα και ανυσηχω.αλοιμονο αν ενας ανθρωπος δεν γνωριζε το σωμα του.οπως ο καθενας γνωρισε της λειτουργιες του σωματος του ετσι και εγω γνωριζω το δικο μου.απλα βλεπω αρκετη διαφορα στο σεξουαλικο θεμα.
το adyzzoa δεν ειναι μονο για το σπερμα, αλλα βοηθαει κ στην σεξουαλικη επιθυμια, βελτιωνει τα παντα...κ την στυση κ ολο το αναπαραγωγικο συστημα...
κακω δεν το πηρες ακομα.
κ θελει κ 3 μηνες για να δεις αποτελεσματα συνεχομενης χρησης...
edit..τωρα ειδα και το δευτερο σχολιο.οποτε απο αυριο ξεκιναω αντιζοα.
μα διαβασε κ συ βρε αδερφε για ο.τι σου λενε! ελεος!!! δεν διαβαζεις reviews???αμαν!
δεν σε αποπηρα...με χιουμορ το λεω..αλλα ο γραπτος λογος παντα δεν τον καταλαβαινεις...χαριτολογω� �τας το ειπα..
γενικα μαθε πληροφοριες.. ειναι καλο το addyzoa, καθαριζει κ τον οργανισμο απο τις τοξινες..
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
Προλαμβάνει τις οξειδωτικές αλλοιώσεις του σπερματικού DNA. Βελτιώνει τη libido. Καταπραΰνει τα υπερευαίσθητα σεξουαλικά κέντρα στο νωτιαίο μυελό και στον εγκέφαλο μειώνοντας τις πιθανότητες πρόωρης ή καθυστερημένης εκσπερμάτωσης, αυξάνοντας έτσι τη σεξουαλική ικανοποίηση. Το Addyzoa βελτιώνει την ποσότητα και την ποιότητα του σπέρματος. αυξάνοντας τον αριθμό των υγειών σπερματοζωαρίων με κανονική μορφολογία και κινητικότητα μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες μιας επιτυχημένης σύλληψης και εγκυμοσύνης σε ζευγάρια με ιδιοπαθή υπογονιμότητα.
απο αυτα που διαβασα μου φενετε το ιδανικο φαρμακο.και κυριος χωρις παρενεργειες διοτι μην ξεχναμε οτι το nolvadex με πειραξε και ειχα ολικη απολια συμφωνα με το γιατρο.οποτε αυτο τωρα φενετε καλο.ελπιζω να κανει δουλεια.αυριο κι ολας το περνω και ο θεος βοηθος ας κανει το θαυμα του