Quote:
Originally posted by susperia
leone, οπως βλεπεις μια απ τα ιδια περναμε πολλοι εδω μεσα. περιττο να πω οτι κι εγω το ιδιο με σενα τραβαω. εχω περασει πολυ αγχωτικες καταστασεις στη ζωη μου κι εγω και εχω βγει νικητης, και τελικα καταφερε να με λυγισει ο ιδιος μου ο εαυτος, αυτη ειναι η ειρωνια που σκεφτομαστε ολοι σ αυτες τις περιπτωσεις. περα απ τις κρισεις που ειχα παθει τωρα μου εχει σφηνωθει η ιδεα οτι εχει κατι η καρδια μου κι εμενα οποτε ξερω απολυτα τι περνας (εχω κανει εξετασεις κι ολα καλα). εχω νιωσει απειρους πονους στην περιοχη της καρδιας, μαλιστα ενα βραδυ που πηγα να κοιμηθω ενιωσα τοσο οξυ πονο στην καρδια που ηταν λες και με μαχαιρωσαν κι αμεσως με επιασε ταχυκαρδια. εχω βαρεθει να πιανω σφυγμους να δω αν εχω αρρυθμιες κι αν ο αριθμος των σφιξεων ανα λεπτο ειναι κανονικος. παντως τωρα τελευταια που το εχω παρει πιο πολυ στην πλακα και λεω \'\'χεστηκα αν με πιασει κι εφραγμα, αν ειναι να πεθανω ας πεθανω\'\' εχουν φυγει κατα πολυ τα συμπτωματα, αν κι ακομα εχω. η αληθεια ειναι οτι θελω να κανω ακομα και ενα τεστ κοπωσεως κι ενα holter για να σιγουρευτω 100% οτι δεν εχω κατι αν και ειχα κανει τεστ κοπωσεως πριν ενα χρονο για ασχετο λογο απ τους τωρινους. κουραγιο φιλε το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως απιστευτο να σκεφτεσαι οτι μπορει να συμβαινουν ολα αυτα σε σενα το θεμα ομως ειναι να ξαναβρουμε την εμπιστοσυνη στον εαυτο μας και να το ξεπερασουμε και να μην τ αφησουμε να μας ξανασυμβει. εγω πιστευω οτι αργα ή γρηγορα θα τα καταφερουμε ο καθενας με τον τροπο του.
Φιλε πραγματικα ανατριχιασα διαβαζοντας την ιστορια σου...ηταν να εκανα rewind τους τελευταιους 4 μηνες της ζωης μου.