Originally Posted by
Sadgi
γειά σας,
γράφω για πρώτη φορά στο φόρουμ, ήθελα να μιλήσω και εγώ για το πρόβλημα που με απασχολεί. Έχω παντρευτεί εδώ και 7 χρόνια και μένουμε όλοι μαζί σε ένα διώροφο. Σε ένα βοηθητικό χώρο μένουν οι γονείς του άντρα μου και στον άλλο όροφο μένει ο αδερφός του με την γυναίκα του. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ από την αρχή είχα πρόβλημα προσαρμογής σε αυτό το περιβάλλον. Δηλαδή , οι γονείς του έλεγαν κάποια πράγματα που με πληγώναν αλλά αμφιβάλλω αν το καταλάβαιναν. Στα χρόνια αυτά πήγα σε ψυχίατρο πήρα αντικαταθλιπτικά έκανα θεραπεία, αλλά αρρώσταινα συνέχεια από ψυχολογικά αίτια (άγχος που σωματοποιείται), οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι πολύ πιο σκληροί από μένα, ευκατάστατοι και έχουν περίσσεια αυτοπεποίθησης, ενώ αντίθετα εγώ όταν ήμουν μικρή δεν με ενθάρρυναν καθόλου οι γονείς μου ούτε έκαναν κάτι ιδιαίτερο για να με βοηθήσουν ψυχολογικά και οικονομικά να ανταπεξέρχομαι. Τον τελευταίο καιρό ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί ενώ οι γονείς του έλειπαν ταξίδι, ο αδερφός του άντρα μου, έφερε μια άλλη γυναίκα στο σπίτι και έκαναν έρωτα τέσσερις μέρες πρωί μεσημέρι βράδυ, εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει βίτσια και ακούγονταν διάφορες φωνές και "άσχημα πράγματα" σε βάρος της παρτενέρ του. Από τότε στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και αγχώθηκα, φοβάμαι πολύ ότι θα το ξανακάνει και μου χαλάει την ψυχική μου υγεία και ισορροπία. Σκέφτομαι ότι αυτός ο γάμος (ο δικός μου) δεν έχει γερές βάσεις και οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες.