χα χα ωσπου να μεγαλωσεις θα καταλαβεις οτι καμμια γυναικα στον κοσμο δεν θα ασχοληθει μαζι σου γιατι συμφωνειτε οταν συζητατε
Printable View
Συνέχισε το κικ μποξ
δε ξερω αν εχες καταλαβει τι ενοω πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να εντοπισεις αυτη που συμφωνεις μαζι της
αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κανεις και συζητιση που θα συμφωνισετε και οι 2 μπορεις να συζητσεις για να κανεις τη πλακα σου να παιξεις με τις λεξεις να της πεις το μαγαλυτερο παραμυθι που θα μπορουσες να σκεφτεις και μετα αυτη θα αποφασισει να ερθει κοντα σου επειδη εστησες ολο αυτο το σοου.
ετσι ειναι οι ανθρωποι κανουν σοβαρες γνωριμιες ανταλασοντας μετα συζητησεις της κακιας ωρας.
Συνέχισε τον αθλητισμό θα έχεις δυνάμεις όταν μεγαλώσεις κι αν έχεις δυνάμεις κ λεφτά θα έχεις οποία θέλεις και μην ξεχνάς άντρα θέλουν όχι ποδήλατο αυτό σημαίνει ότι στα δύσκολα δε θα λακιζεισ
Μεγάλε παιδί μου είσαι θα μπορούσες άνετα
Σημερα μιλησα λιγο με την κοπελα και της ειπα οτι θα ηθελα να ξαναβγουμε και μου ειπε θα δουμε της ειπα τι εννοεις και μου ειπε θα σου πω οταν μπορεσω. Μονο εγω εχω την εντυπωση οτι εφαγα ακυρο ;
Αυτά καθένας τα λύνει μονοσ του κάτσε σκεψου κ λυστο
Πρέπει για να χτίσεις χαρακτήρα
καλα δεν ειπαμε να της πεις οταν κανονισεις κατι με παρεα??
αν σου ελεγε ναι να βγουμε, ειναι σα να σου δινει το πρασινο φως για σεξ ή σχεση (=δεν ξερω προς τα που παει...)
99,9% των γυναικων θα σου εδιναν αυτη την απαντηση που σου ειπε η κοπελα...
εκτος αν η αλλη ειναι τρελα ερωτευμενη ή στα πατωματα για σενα, ή κατι θελει να κερδισει απο σενα...
δεν εφαγες ακυρο.
πρεπει να μαθεις να παιζεις μπαλα πλαγιως, οχι στο κεντρο! λιγο χιουμορ, λιγη αποστασουλα, φιλικη διαθεση για καμουφλαρισμα, κοινα ενδιαφεροντα για γνωριμια κλπ....ειναι στη φαση που προσπαθεις να χτισεις συνδεσμο...
εννοειται αποψη μου....ας πουν και τα αλλα μελη αποψεις...μη σε παρω στο λαιμο μου.