Printable View
Quote: Originally Posted by kounelaki1 είπες εσύ που έχεις 5000 [emoji23] [emoji23] Κοίτα,από όσο θυμάμαι,κάπου στα 50 ή 60 μηνύματα,μπορούσα να στέλνω ή να μου στέλνουν πμ.
Θα το μάθουμε λίαν συντόμως!
Quote: Originally Posted by kounelaki1 Θα το μάθουμε λίαν συντόμως! Keep going then! And you have my full support!
Θα αρχίσω να σπαμαρω [emoji23]
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Keep going then! And you have my full support! ωωωω συγκινημένηηηη
Quote: Originally Posted by kounelaki1 ωωωω συγκινημένηηηη Κλαις από συγκίνηση?:p
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Κλαις από συγκίνηση?:p Όχι δεν κλαιω... αλλά ένα δάκρυ σαν να κύλισε. .. Μπορεί να είναι και από τη νύστα όμως :-P
Quote: Originally Posted by kounelaki1 Όχι δεν κλαιω... αλλά ένα δάκρυ σαν να κύλισε. .. Μπορεί να είναι και από τη νύστα όμως :-P Για δοκίμασε τώρα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Για δοκίμασε τώρα. Δεν μπορωωωωωωωωω
Quote: Originally Posted by kounelaki1 Δεν μπορωωωωωωωωω Δεν μπορείς να στείλεις,κατάλαβα. Το πμ που σου έστειλα,έστω μπόρεσες να το δεις?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δεν μπορείς να στείλεις,κατάλαβα. Το πμ που σου έστειλα,έστω μπόρεσες να το δεις? Τα βλέπω ναι.. αλλά μετα δεν ξέρω πως να τα ξανά βρω :-P
Quote: Originally Posted by kounelaki1 Τα βλέπω ναι.. αλλά μετα δεν ξέρω πως να τα ξανά βρω :-P Ωχ,δεν ξέρω και εγώ τι να πω. Έχεις mail.