Originally Posted by
Macgyver
Πολυ περιεργα τα γραφεις , Μαρα , εγω ειμαι 55 , και δεν θεωρω καθολου ελλειψη το οτι δεν ειχαμε κινητα και ιντερνετ , σιγα την απωλεια , ειχαμε καλες διαπροσωπικες σχεσεις , ειχαμε μεγαλες παρρεες , τι πιο φυσιολογικο ? ουτε θρασος , ουτε μαγκια υπηρχε στην εποχγη μου , ουτε ωραιοπαθεια , ουτε και μπουλιιν ..........οσο για τα χρηματα , παντσ θα παιζουν ρολο , μεγαλο ........μπουζουκομαγαζα υπηρχαν , εγω δεν πηγαινα ποτε , προτιμουσα ντισκο , ξενη μουσικη , που χορευαμε κιολας .......
οσο για την τηλεοραση , επειδη δεν εχεις παιδια , εχω τρια ανηψια , ολοι βλεπουν το σκουπιδαριο της Ελληνικης TV , κυριως οι μεγαλοι , ε , δεν μπορεις να πεις στο παιδι , εγω θα δω , κι εσυ οχι .......
δεν μπορεις να δωσεις οριζοντες στο παιδι , το καθε παιδι θαεπιλεξειμε βαση την κλιση που εχει , πχ. εγω ειχα κλιση στα οικονομικα/διοηκηση επιχειησεων , ειχα φιλοδοξιες , τα σημερινα παιδια , δεν εχουν τις φιλοδοξιες τις δικες μου , οτι κατεβασει ειναι ........οσο για το ποσο δυσκολο ηταν επι εποχης μου να μπεις σε ΑΕΙ , Ο συνομηλικος κολλητος , εδωσε για πλακα , αφου θα πηγαινε usa , και μπηκε Ανωτατη Βιομηχανικη Πειραιως ..........στην εποχη σου , ειχε ηδη αρχισε η κατρακυλα ............δεν προλαβες τα καλα 80s , kai 70s ..........
αυτα εχω νακαταθεσω , χωρις φοβοκαι παθος , Κυρια Προεδρος :)