Ναι αλλά σιγά να μην με παντρευότανε αυτός. αυτός την πλάκα του κάνει΄. Αλλά γιατί εμένα τι μου βρήκε?
Printable View
ε ναι αλλά γιατί εμένα?
Βρε δελφίνι, αυτό σου λένε τα παιδιά.... ότι δεν "φλερτάρει" μόνο εσένα. Το να είναι κοινωνικός κι ευχάριστος είναι κομμάτι της δουλειάς του. Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ο άνθρωπος μέσα στο γυμναστήριο κακομούτσουνος και μίζερος....
Όμως δεν μπορώ να καταλάβω... πως είναι δυνατόν να τον ερωτεύτηκες και να μην θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του..;
Φοβάμαι γενικώς και φοβάμαι μην απογοητευτώ με πηδήξει και με παρατήσει μετά.
Αυτο που δεν μπορώ να καταλαβω, ειναι πώς ορισμένοι συνεχιζουν να απαντουν με σοβαρότητα και... περισσια διάθεση για "χειρα βοηθείας" σε ατομα που τρολαρουν το φορουμ εδω και χρονια.
Πραγματικα η βλακεια κανει θραύση.
Επίσης αν νομίζεις το δελφίνι που τα λέει χαριτωμένα έχει λιγότερη αξία από έναν που μιλάει σοβαρά συνέχεια πρέπει να εξετάσεις το πώς κρίνεις ανθρώπους επίσης αυτό την ενδιαφέρει να λύσει αυτό το πρόβλημα
Αυτό που γράφεις cube είναι πολύ προσβλητικό για το δελφίνι και καθόλου ευγενικό. Συγνώμη δηλαδή, αλλά αν σου το έγραφε κάποιος εσένα πώς θα αισθανόσουν; Δεν έχεις καθόλου ενσυναίσθηση;
Εδώ λέμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον, όχι να κάνουμε μπούλινγκ και να πληγώνουμε τους ήδη πληγωμένους ανθρώπους και να τους καταρρακώνουμε την αυτοεκτίμηση. Και πώς γνωρίζεις εσύ την ομορφιά ή την ασχήμια ενός μέλους; Και ακπμη και να ξέεις αυτές οι εκτιμήσεις είναι υποκειμενικές. Στεναχωρήθηκα πάντως, να ξέρεις.
γιατι ειναι προσβλητικο , κασσανδρα?
συμπαθητικη την ειπε και με ορεξη για πλακα.
ποια ειναι η προσβολη?
Τι να κάνω παιδιά με τον γυμναστή κάνει τα ίδια....