εεε κοιτα και σε μενα τα ιδια λενε επρεπε να εχεις οικογενεια παιδια κλπ
Printable View
εεε κοιτα και σε μενα τα ιδια λενε επρεπε να εχεις οικογενεια παιδια κλπ
Συμπασχω...
Όταν εξαρτασαι ακούς παράπονα κ φωνές.
Κ μένα για δουλεια μου λένε συνεχώς κ παραπονιούνται.Λες κ εγώ θέλω να κάθομαι στο δωμάτιο κ να μη έχω έσοδα να κάνω την ζωή μου.
Είμαι απαισιόδοξος στο θέμα εργασίας κ νομιζω οτι είναι κάτι λογικό να νιώθω έτσι στο σημείο που είμαι κ με την κατασταση που επικρατεί.
Αν κ κάνω ζωή που για κάποιον πάσχοντα ίσως είναι ζηλευτη γιατί πολλοί δεν έχουν ουτε αυτά που έχω αυτή την στιγμη, όπως φιλους, υποστηρικτική οικογένεια, ενδιαφέροντα, ελλειψη ψυχοπαθολογίας, παρόλα αυτά νιώθω να είμαι περιορισμενος σε εναν στενό κυκλο, αδύναμος να αλλάξω κάποια πραγματα. Είναι σαν να μη μπορω να κινηθω ελεύθερα κ νιώθω απόσυνδεμένος απο την ζωή μου. Σαν να είμαι παρόν αλλά να μη μπορω να την αγγιξω. Περίεργη αίσθηση.
Boo σε καταλαβαινω εγω περνω 6mg risperdal και εχω κανει πολλες υποτροπες εχω πολυ κακη προγνωση...
Το δωματιο μου ειναι λες και εχει πεσει ναπαλμ εν τω μεταξυ δες τι τραβαω πηγα βαρεσα αλλο ρνα ταττου στο χερι και σκεφτομουν αγρια οτι ο θεος θα με σκοτωσει που το χτυπησα και εφαγα εμμονη φοβομουν για υην ζωη μου και ετσι οπψς ηταν φρεσκο το ταττου πηγα βαρεσα αλλο ενα απο πανω και γεμισα μεσ τα αιματα.....ρε τι τραβαμε.....κατι μου μυριζει πως ειναι αυυο που λεμε θρησκευτικο παραληρημα....
Παντως και εγω εβλεπα συνομωσιες εβλεπα κατασκοπους στα σουπερ μαρκετ και δεν συμμαζευεται και εχω και την διαταραχη του εθισμου που πρεπει να προσεχω ειμαι μες τις εμμονες και τους καταναγκασμους
και τι λετε στους γονεις σας οταν σας τα λενε αυτα
εμενα η σχιζο δεν εχει να κανει με τη θρησκεια αλλα με συνομωσιες, παρακολουθηση, φωνες και φαντασματα
Και εγω ειχα συνομωσιες τηλεορασεις κατασκοπους αλλα αλλαζουν τα συμπτωματα μου
παιδια χαλαρα, μην ειστε τοσο συντηρητικοι.
στη ζωη μπορει να τυχουν τα παντα..
αμα ειχατε κατι αλλο τι θα λεγατε ;
επισης τωρα με το μνημονιο πολλοι υγιεις δε κανουν οικογενεια.
Τι να πεις εγώ προσπαθώ με λογικά επιχειρήματα να τους εξηγήσω οτι οι ελλιπείς δεξιότητες που έχω,το οτι δεν φαίνεται εργασία,πτυχίο,κ είναι άδειο το βιογραφικό μου συν την κούραση που φέρνει η πάθηση κ πολλές φορες το τέλμα που νιώθεις η πλάστιγγα γέρνει στο να μένεις άνεργος.
Μου λένε απλα είναι τα πραγματα τώρα είσαι καλά...γενικά δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί δεν φέρουμε πληγές πανω μας κ δεν είναι εμφανεις οι συνέπειες.
εγω ειμαι δεν ειμαι καλα ολο αυτα μου λενε.θελω κι εγω να δουλεψω οπως εκανα παλιοτερα αλλα πως να παω πλεον εχοντας τοσα στο κεφαλι μου.ειμαι σε μεγαλη καταστολη.4 καφεδες και παλι κοιμαμαι ορθια..γενικα νομιζω ή οτι αν δουλευα θα ξαναγινομουν καλα ή που θα κατερεα εντελως.ενδιαμεσο δε βλεπω
serios γιατι δεν πας σε ενα ιεκ να εξειδικευτεις σε κατι?
οσο και να ψαχνω δουλεια δε βρισκω τιποτα.... δεν υπαρχει μελλον ελλαδα για εργασια, οποιος μπορει να φυγει απο ελλαδα φευγει...
σημερα για πρωτη φορα πηγα να παρω τα φαρμακα μου και μου ζητησαν συμετοχη 20ευρο..... μεχρι τωρα τα επαιρνα δωρεαν..... τη εγινε αλλαξε παλη η νομοθεσια για τους ανασφαλιστους..... καλα ενας ανεργος ανασφαλιστος που θα βρει λεφτα για φαρμακα.......
.
κι εμενα απο 0 συμμετοχη τωρα πληρωνω 35ευρω.κατι αλλαξανε...
καλα για ιδιωτικο δε το συζηταω...
γιατι δε δοκιμαζεις καποιο ιεκ σε περιοχη που δεν υπαρχει μεγαλη ζητηση? μπορει να σου πεσει λιγο πιο μακρυα απο εκει που μενεις αλλα ισως περασεις.
Boo η αλήθεια είναι οτι θα με έπαιρναν σε άλλο νομο 45 λεπτα απο εδώ που μένω.Ήμουν στους επιλαχόντες κ με πήραν να δουν αν μπορω να πάω.
Δεν βόλευε η μεταφορά,τουλ με ΚΤΕΛ θα ηταν πολύ δύσκολο κ ο πατέρας μου δύσκολα να με πήγαινε κ λόγω κοστους κ λόγω της δουλειάς του.
Η οικονομική στενότητα,η πρόσθετη γκρίνια απο γονεις,το βαρος οτι περνούν τα χρόνια,η στασιμότητα με έχουν εξαντλήσει.
Μακάρι να ήμουν κάπου μόνος στην ησυχία μου...
σε καταλαβαινω απολυτα serios. δυστυχως σε καταλαβαινω.
μην τα παρατας. και εγω αυτο θα ηθελα. καπου μονη μου να παρω τη ζωη στα χερια μου, να αυτονομηθω, να μη δινω αναφορα σε κανεναν, να μη με πιεζει κανενας, να μην ακουω κανεναν..
πιστευω ομως οτι εχεις μια καλη πορεια. δεν εχεις υποτροπες. συντομα θα πατησεις κι αλλο στα ποδια σου. και θα βρεις μια δουλιτσα και θα εισαι ανεξαρτητος.
κοιτα στις αγγελιες για καμια ευκολη δουλεια και ας μην ειναι και για παντα. εδω ψαχνομαι εγω που εχω να ηρεμησω χρονια..
πρωτα απο ολα η υγεια σου κι ας τους να γκρινιαζουν. ξερω ειναι ψυχοφθορο να μη σε καταλαβαινει κανεις και να σε πιεζουν κι απο πανω..