Οπότε άνοιξες το θέμα για να μας συμβουλέψεις! όχι για να σου πούμε την γνώμη μας
πες το έτσι!
Printable View
θα στο πω πιο καθαρα τοτε αφου επιμενεις αυτο λεγετε πολεμος νευρωνκαι παρολο που βλεπεις οτι δε χαμπαριαζω το τραβας και αλλο γιατι τη βρισκεις να στη λεω μαλον δε μπορω να βρω αλλη εξηγισηQuote:
χρυσή τομή
αληθεια μηπως δε βρισκεις αλλο θεμα για πολεμο νευρων γι αυτο γραφεις εδω?
Αλεκο θελουν να μασ διωξουν
για δειξε μου σε πιο θεμα λεω για τομες και αλλα περιεργα αντικειμενα νομιζεις οτι δε καταλαβα τι πρσπαθουσες να κανεις τοση ωρα επειδη δε μιλησα? τωρα αν σκοπευεις να μου πας κοντρα μιλα και σε ενα τοιχο καλυτερα αντι να προσπαθεις να μου αλαξεις αποψεις το μονο που θα πετυχεις ειναι να κανεις τα νευρα σου μπ....λο η μπαχαλο για να ειμαι πιο κοσμιος
αρα τωρα τι καταλαβες με ολο αυτο το σκηνικο αυτο δε μπορω να καταλαβω τοση ωρα τι βρισκεις να στα πριζω?
η σου εκατσε πολυ βαρυ που σου εγραφα και προσπαθεις να μου τραβηξεις τη προσοχη με ολο αυτο το σοου αφου φυσικα καταλαβα πια εισαι.
Αφου μιλαμε εξηγησε μου πωσ ξεφυτρωσαν ολοι αυτοι που ηταν τοσο καιρο
αφου βλεπεις τοση ωρα οτι δε σου βγαινει το ολο θεμα και συνεχιζεις μεχρι να στη πω
τα υπονοουμενα που πετας τα καταλαβαινω ακομα και αν δε τα σχολιαζω.
εσυ βρες ενα καλυτερο νοημα αν το δικο μου δε σ αρεσει
Το νόημα της ζωής είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να τα χεις καλά μάζι του όλα τα άλλα λύνονται.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
μα τους θεους... το νοημα της ζωης δεν μπορει να είναι τιποτα άλλο από την πνευματικη ολοκληρωση του ανθρωπου και την θεωση!! κατι που μονο οι μοναχοι βουδιστες προσπαθουν να βρουν.
Τωρα αν σκεφτουμε σαν υλιστες τοτε θα μπορουσε να είναι ότι επιθυμει πραγματικα ο καθενας, από λεφτα μεχρι η παγκοσμια ειρηνη.
επαψα να σκέφτομαι σαν υλιστης εδώ και πολλα χρονια οποτε ψάχνομαι αλλου
Τι σημαίνει "Τα χω καλά με τον εαυτό μου;"
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Να μην αισθάνεσαι άσχημα για αυτό που είσαι. Αυτόεκτιμηση αυτοπεποίθηση κλπ
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Ευχαριστώ
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App