Ξέρω κάτι λίγα και εγώ...!
Λίγο απ' όλα...
Printable View
Νομίζω υπάρχουν πολλοί δίασημοι με τους οποίους θα ήθελα να τα πιω.... από τη μουσική σκηνή, από το χώρο της πολιτικής και των τεχνών.... Αλλά με το που διάβασα το θέμα δύο ονόματα ήρθαν αυτομάτως στο μυαλό μου..
Με τον Τσε Γκεβάρα και σίγουρα με το Dio.... μόνο στην σκέψη θα μπορούσα να δακρύσω!!
μου κανει εντυπωση ποσο πολυ η ψευδοαριστερη προπαγανδα εχει επηρεασει την εικονα που εχουμε για τον Τσε Γκεβάρα
και ομως με μια απλοικη αναζητηση στο διαδυκτιο μπορουμε πολυ ευκολα να μαθουμε για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης που ανοιξε για να βαλει ομοφυλοφιλους πριν τους εκτελεσει κλπ κλπ
κινουμενος λοιπον στο ιδιο μηκος κυματος και εγω συμπληρωνω οτι θα ηθελα να πιω τουλαχιστον ενα ποτο με τον χιτλερ και τον....σταλιν.....
Γενικώς δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω σε τέτοιου είδους σχολιασμούς..... απλώς απορώ γιατί κανείς δεν κάνει την απλοϊκή σκέψη, ότι θα ηταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να συζητήσεις με έναν άνθρωπο που έγινε σύμβολο, ασχέτως πολιτικής ταυτότητας και πολιτικού χρωματισμού. Ωστόσο, θα αφήσω ασχολίαστο το πολιτικό σχόλιο... διότι δεν χωράει σε έναν ιστότοπο όπως αυτός... Τέλος, στην "κόλαση" ο καθένας πίνει με όποιον γουστάρει, ακόμα και με τον Εφιάλτη!!
τον Λεονάρντο ντα Βίντσι