Δεν με πιέζεις, αλλά και να με πιεζες θα σου απαντούσα έτσι και αλλιώς. Για αυτό γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ, για να βοηθήσω και να με βοηθήσουν. Δεν άντεχα γιατί απλούστατα ανακαλουσα μνήμες. Άσχημα πράγματα από τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια. Μπουλινγκ, φτώχεια (πολύ φτώχεια) ορφάνια, (η μάνα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν μωρό και ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός σε βαθμό που πλέον δεν ήταν λειτουργικός). Σε ηλικία 12 ετών ήμουν μόνος. Εγώ ενάντια στην ζωή. Οταν περνούσα την πόρτα του ψυχολόγου έπρεπε όλα αυτά να τα σκαλίζω και αν συνέχιζα να το κάνω θα έπεφτα σε βαριά κατάθλιψη. Η γυναίκα μου με έβλεπε χάλια μετά από κάθε συνεδρία. Η ίδια η ψυχολόγος μου είπε ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε και να πάρω φαρμακευτική βοήθεια μέχρις ότου νιώσω καλύτερα και μετά να ξαναπάω. Όπως και αν έχει ξέρω ότι ο καλύτερος τρόπος για να τα αφήσεις όλα πίσω είναι εκείνος του ψυχολόγου, εγώ όμως δεν αντέχω και σε αυτή τη φάση της ζωής μου ότι δεν το αντέχω απλά το κόβω. Πολλά είπα για εμένα, ας περάσουμε σε εσένα τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις φτάσει στο σημείο να έχεις αποδεχτεί ότι χρειάζεσαι βοήθεια για αυτό και ρωτάς, για να πάρεις μια γεύση του τι σε περιμένει. Εγώ θα σου πω με πια σειρά να πάρεις τα πράγματα και αν είμαι λάθος διορθώστε με. Πρώτα απ όλα πήγαινε σε παθολόγο και πεσ' του τα πάντα, κάνε εξετάσεις αίματος έστω τις βασικές. Υπάρχουν πολλές παθήσεις που μοιάζουν με την διαταραχή πανικού όπως ο υποθυρεοειδισμος. Αν όλα είναι οκ τότε πήγαινε σε ψυχίατρο. Θα σου πει τι είναι αυτό που σου συμβαίνει και θα σε καθοδήγηση όπως πρέπει. Πολύ πιθανόν να σου πει να πάρεις φάρμακα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένη να τα πάρεις. Τουλάχιστον θα ξέρεις "έχω αυτό και περνάει ετσι" και τέλος επισκέψου ψυχολόγο. Λένε πως για άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα ότι καλύτερο είναι φάρμακα μαζί με ψυχοθεραπεία. Προσωπικά τα φάρμακα τα φοβάμαι και την ψυχοθεραπεία δεν την αντέχω. Αλλά άλλο εγώ και άλλο εσύ. Συγνώμη αν κούρασα.