Originally Posted by
Macgyver
Tο ξερω ........ εχεις πολυ εγωισμο για να παραδεχτεις οτι ειχα δικιο για την katrinakat .....την 1η μερα 25 θρεντ /ποστ ( 14/5 ) , 15/5 καμμια 15αρια ποστ , την 16/6 4 ποστ , σημερα κανενα .....αυτος ειναι ο ορισμος του τρολλ , ναπασχολεις μελη , για την πλακα σου , και ειχα πει , αμα μακροημερευσεις εσυ στο φορουμ , εγω θα ζητησω και συγγνωμη , ζητησα , τσαμπα οομως .........εθελοτυφλεις .........και κατηγορεις εμενα , για ολα , πολυ βολικο .....εσυ εισαι η αθωα ροζ περιστερά ......
και κοψε τις σαχλαμαρες οτι η εκφραση ΄πατε καλα ' ειναι προσβλητικη για τα μελη , ειναι μια κοινη εκφραση , που δεν υποδηλοι οτι δεν υπολογιζω τους αλλους , απλα την χρησιμοποιησα για να ταρακουνησω καποιους που απαντουσαν στα ακυρα θεματα της Κatrinakat , που δεν ειχες την δικη μουαντιληψη οτι προκειται για τρολλ ................τιποτα δεν σου ειπα , πριοσβλητικο , μπροστα στις εκφρασεις που χρησιποιησες εσυ για μενα , δεν περνανε σεμενα αυτα Κυκνε , εγω ξερω τι πραματι εισαι , και καποιοι παλιοι ......................................
ναρχισω να παραθετω τι μου καταλογισες ,? οτι ανθρωποι σαν εμενα ειναι που κανουν τον κοσμο ναναι σε αυτο το χαλι , οτι ανηκω στο ψυχιατρειο , κατι ειπες για κοπρια , οτι απο δω και περα θαναλαβει η αστυνομια ( ! ) και αλλα που πρεπει νανατρεχω στο θρεντ για να αντιγραφω , εγω αντιθετως , δεν σου καταλογισα τιποτα .........και οτι επετεθην με μενος στην katrinakat , ποιο μενος , απλα ημουν firm σεαυτα που ελεγα , και εσυ εσπευσες να υπερασπιστεις ενα τρολλ , απ οτι απεδειχθη , αφου πλεον κανει fade out η ποαρουσια της ........
αμα ειναι , παραθετω και ολοκληρα λινκ γι αυτα που μουσουρες .......απλα η διαχειρηση δειχνει κατανοηση στην περιπτωση σου ....