Επειδή έκανα εγώ το ερώτημα, θα σου απαντήσω σε αυτά που αναφέρεις. Ναι, υπάρχει κανόνας για την πλειοψηφία και την βλέπω στην δική μου ηλικία αυτό. Όμως παρατηρώ και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, που σίγουρα άλλη γυναίκα θα τους απέριπται, δεν τους κατηγορώ προς Θεού, αλλά προσπαθώ να βρω μία λογική εξήγηση πάνω σε αυτό. Όσον αφορά για τις προσωπικές μου λιγοστές εμπειρίες που αναφέρω παραπάνω, είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το τι θέλει πραγματικά μια γυναίκα, στο πλαίσιο των σχέσεων. Μπορεί η κάθε μία γυναίκα να είναι ξεχωριστή προσωπικότητα όπως αναφέρεις, αλλά τα πρότυπα που επικρατούν, είναι κοινά και επηρεάζουν την όποια ξεχωριστή προσωπικότητα. Νομίζω ότι τον ντροπαλό και τον σοβαρό, τον βαριούνται εύκολα και στον κοινωνικό είναι λίγο πιο ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποια στιγμή θα τον φοβηθούν από την πολύ κοινωνικότητά του και έτσι για να μην γίνει τίποτα με άλλη κοπέλα, τον κλείνουν σε ένα "καβούκι". Στο τελευταίο ερώτημα, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αν μιλάμε για εμένα, θα κοιτάξω να εξασκηθώ σε αυτά, γιατί εγώ προτιμώ έναν πιο ρομαντικό τρόπο. Όταν αναφέρω ότι θα εξασκηθώ, αυτό προϋποθέτει, ότι αυτά που θα μου πει κάποιος ως κανόνες, να είναι λογικά και τεκμηριωμένα, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να σου πω, πως θα συμπεριφερόμουν αφού τα μάθαινα.