Originally Posted by
Nausea
Χθές ενώ ήταν μια πολυάσχολη ημέρα και είχα να τρεξω σε ενα σωρό πράγματα, απο το μεσημέρι και μετά άρχισα να νιώθω λιιιιιιγο καλύτερα. Άσχετα με το αν το βράδυ με έπιασαν τα κλαμμάτα για κανα 2ώρο σκεφτόμενη το πώς άφησα τον εαυτό μου να τον κυριευει το άγχος και το στρες τόσα χρόνια. Το βράδυ κοιμηθηκα καλά, αν και το πρώι ξύπνησα με ταχυκαρδία. Έχει δεί ποτέ κάνείς θετικά αποτελέσματα απο την ψυχοθεράπεία αλλά χωρίς την χρήση φαρμάκων? Νομίζω οτι δεν θέλω να πάρω φάρμακα ακόμα, χώρις να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να το παλέψει όσο μπορεί (δεν ξέρω αν για τον ίδιο λόγο και εσυ George δεν παίρνεις φάρμακα).
Γενικά τις τελευταιες μέρες το έχω αποδεχτεί οτι δεν έχω τίποτα μα τίποτα άλλο και όλα έχουν να κάνουν με το άγχος μου, οπότε πλέον δεν σκέφτομαι οτι μπορεί να πάσχω απο κάτι παθολογικό. Αυτό λίγο με έχει ηρεμήσει (πόσο οξύμωρο). George εσυ απο οτι καταλαβαίνω δεν είσαι πεποισμένος οτι είνα ψυχολογικής φύσης το πρόβλημα σου? Τα συμπτώματα σου μέσα στο χρόνο είχαν σκαμπανευάσματα ή ήταν σταθερά πάντα?
Ένα απο τα πράγματα που με αγχώνουν και με στενοχωρούν αυτή την στιγμή είναι οτι απο τον χειμώνα είχα κλείσει να κάνω ενα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό τελή Ιουνίου (μιας και τα ταξίδια είναι το πάθος μου) και το περίμενα πώς και πώς όλο το χρόνο! Τώρα σκέφτομαι οτι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω τελικα.. και στενοχωριέμαι και για τα λεφτά που εχω δώσει και για το οτι θα χάσω την εμπειρία γενικα..