αντιψυχωσικα ξεκινησες για τη καταθλιψη σου η επαθες ψυχωση ενω ειχες καταθληψη???
Printable View
Σου 'χω πει για το αμπιλιφαι οτι ειναι πολυ ελαφρυ φαρμακο, δεν πιανει ολους...καλυτερα να συζηταγες για αυξηση δοσης.......
Εγω εχω δοκιμασει ρισπερνταλ, σολιαν, τζεοντον, αμπιλιφαι, ινβεγκα και αλοπεριντιν. Τωρα παιρνω ρισπερνταλ και αλοπεριντιν.
θα επαιρνα ινβεγκα αλλα παω σε ιδιοτικο γιατρο κ δεν τα παιρνω απτο φαρμακειο του νοσοκομειου π αποκλειεται να εχει ινβεγκα εκει ειμαστε λιγο πισω,,κ δεν εχουμε συμμετοχες στη κυπρο,,ειτε τα παιρνεις απτο νοσοκομειο ειτε σε φαρμακειο..κ ειναι 100 ευρω...πως σ φανηκε το ινβεγκα?ακοουσα επεισης κακα λογια για το αλλοπεριντιν τη παλευεις?
Α, και δεν ειναι σκοτεινη ζωη το ψευδωνυμο μου, ειναι σκουρα ζωη χαχα
παιρνω ηδη ρισπερνταλ αλλα ο γιατρος λεει να τ αλλαξουμε γιατι εχω ελπιδες να θεραπευτω τελειως γτ εχω ψυχωση απο ουσιες κ ετσι μπορει το αλλο φαρμακο να κουμπωνει...κ μ ειπε πως εχει περιστατικα π θεραπευτικαν τελειως...επεισης η νυφη μ πηγαινε στον ιδιο γιατρο επαθε κ αυτη ψυχωση αλλα απο κακη ψυχολογια και τωρα ειναι κανα χρονο χωρις φαρμακα κ ειναι κομπλε!κ επαιρνε ζυπρεξα
εχεις ακομα συμπτωματα?εχω κ γω αυτον τον φοβο καθε φορα π μειωνω τη δοση
Α τοτε κανε οτι σου πει ο γιατρος!! Κατι θα ξερει παραπανω λολ κανω την ειδικο εγω. Πολυ χαιρομαι για τα περιστατικα που θεραπευτηκαν τελειως. :) Η νυφη σου ποσο καιρο ειχε την ψυχωση και ποσο καιρο επαιρνε φαρμακα; Σκεφτομαι κι εγω να τα κοψω αν γινω τελειως καλα με τα φαρμακα!