Κάτι τέτοιο σε στυλ πως σου φαίνεται;
http://www.iliatora.gr/files/news/3144_ph1.jpg
Όχι, το στυλ τουλάχιστον δεν απέχει πολύ.
Επιπλέον είχε βάδισμα πελαργού!
Είμαι 1,82 ύψος, βάρος κανονικό 89 κιλά περίπου, δεν έχω πια 6pack. Είμαι καλοδιατηρημένος λόγω γυμναστηρίου παλαιότερα. Τα χόμπυ που είχα ήταν λίγο απαιτητικά από φυσική κατάσταση, δεν ήμουν κολλημένος με το γυμναστήριο.
Από πρόσωπο δεν είμαι και ο Μαρτάκης, από αυτά που μου έχουν πει μοιάζω προς τον Νίκολας Κέιτζ κάπως. Αυτά όλα όμως είναι επιφανειακά, και δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη σημασία για τις γυναίκες όπως διάβασα σε αυτό το φόρουμ. Από χαρακτήρα είμαι ευγενικός, κιμπάρης, και... έχω κάτι να πω, εκτός αν πρόκειται για το survivor και το ποδόσφαιρο.
Αν και θεωρώ πως μπορεί να συμβαίνει, εντούτοις θα ήθελα μόνο μία.
Ίσως εξηγεί τις τόσο συχνές σχέσεις πολλών γυναικών με παντρεμένους.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την επίθεση.
Εκτός αν θεωρείς την ανάγκη κάποιου να σχετιστεί, ποταπή και άνευ σημασίας.
Ίσως για μια γυναίκα να μην είναι και τόσο σημαντικό να σχετιστεί όσο για έναν άνδρα. Αυτό θα εξηγεί και τον γοργό κατά μέσο όρο θάνατο του άνδρα σε ένα ζευγάρι μετά το θάνατο της συζύγου του. Το αντίθετο συμβαίνει πολύ σπάνια. Οι άνδρες μάλλον αγαπούν βαθύτερα από τις γυναίκες.
α) Έγραψα κάτω από το θέμα "Σχέσεις". Σε κανένα από αυτά που προανέφερες.
β)
Δεν το ξέρεις αν έχω κατάθλιψη, και για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ είμαι σίγουρος.
Ξέρω όμως σίγουρα την αιτία, και αυτή προσπαθώ να καταπολεμήσω, γι'αυτό άλλωστε βρέθηκα στους ψυχολόγους, και ζητώ τη βοήθειά σας.
Ναι το ξέρω. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι προς τα που να κολυμπήσω.
Από φίλους κάηκα. Καμιά συμβουλή πως θα μπω σε νέες παρέες;
Η δουλειά μου δεν προσφέρει τέτοιες ευκαιρίες.
Από φίλους έχω γράψει παραπάνω.
Να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να γνωρίσω κάποια χωρίς μεσάζοντες. Το θεωρώ κάπως ταπεινωτικό και για τους δύο να χρειάζονται κάποιον ενδιάμεσο για να γνωριστούν.
Μπορεί, δεν ξέρω, σίγουρα δεν έχω τη κοινωνικότητα ενός πχ πολιτικού.
Πάντως το να κάνω καινούργιους φίλους με μοναδικό σκοπό μέσω αυτών να γνωρίσω το ταίρι μου, εκτός των των άλλων δεν μου φαίνεται και τόσο ηθικό.