Ναι εχω ψυχωση και γι'αυτο μου χρειαζοταν.
Printable View
Απογοητευμένη απάντησε μου σε παρακαλώ στο πμ
Και γω σ εχω στειλει
Ειναι η τριτη φορα βεβαια που επιχειρω και το παιρνω και δεν ειμαι στην τσιτα ευτυχως αυτη την φορα.το παιρνα 6 μερες το σταματαγα γτ ενιωθα απο την τριτη μερα πολυ ανησυχη αλλα τωρα που το ξαναξεκινησα δν μ προκαλεσε κατι.παιρνω 10μγ .βεβαια την πρωτη φορα που το πηρα κοιμομουν δν μπορουσα να κουνηθω..
Joanna22 χαιρομαι που σου εφυγαν οι παρενεργειες, κι εγω να σου πω την αληθεια πριν διαγνωστω με ψυχωση μου το ειχε δωσει ο γιατρος μου ως ηρεμιστικο οπως στο εδωσε κι εσενα και δεν το ηθελα να το παιρνω, τωρα δεν μπορω και να μην το παιρνω, ειναι υποχρεωτικο αλλιως την εβαψα.
Τωρα που το λες κι εγω για να το συνιθισω μου διναν 3 ταβορ την ημερα και τωρα για να κοιμηθω παιρνω δυο λεξοτανιλ..μπορει να φταιει κ η ζεστη...παντως θα το κοψω σιγα σιγα θα το παω σε λιθιο..παντως 10 φορες καλυτερο απο ζυπρεξα σεροκουελ και στελαζιν..κανει θαυματα βεβαια εχει και μειονεκτηματα οπως ολα τα φαρμακα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι συστάσεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.