Μη γελάς καβ ήταν αλάνια κ τώρα δε βλέπονται άμα σου πω ιστορίες θα καταλάβεις
Printable View
Μη γελάς καβ ήταν αλάνια κ τώρα δε βλέπονται άμα σου πω ιστορίες θα καταλάβεις
Αυτοί δεν το ξέρουν ότι τους τα σπάνε οι γυναίκες τους αυτοί το λένε αγάπη ρώτα κι εμένα που τους ξέρω από παιδιά όταν ειμασταν
Είναι αλήθεια όμως ούτε εσύ το καταλαβαίνεις σε όλους τους γάμους γίνεται αυτό
Αχ ρε ελις.αν ο γαμος ηταν τοσο χαλια οσο λες κανεις δεν θα πανντρευονταν.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και οι περιπτωσεις που προανεφερες.αλλα δεν ειναι μονο ετσι.αν περνουσα τοσο χαλια δεν θα καθομουνα ουτε λεπτο.ενταξει εχουμε τα μικροκαβγαδακια μας σαν ζευγαρι δεν λεω οχι.αλλα μεχρι εκει.ειδικα εγω θα ειμουνα πολυ αχαριστος αν ελεγα οτι δεν περναω καλα
υπερβολες.... αν υπάρχει αγάπη όλα γίνονται! Οι γονείς μου είναι μαζί 30 χρόνια και δεν κάνουν ούτε μια μέρα χώρια! και δεν είναι οι μονοι...
αν ξεκινάς με ηττοπάθεια και προκατάληψη τότε σίγουρα θα αποτυχεις... Έτσι πάνε αυτά. ..
Χαχαχαχαχα
Ελις αυτα που γραφεις ισχυουν και γ τις γυναικες...??? xD
Δε ξερω ελις και μιλιβα αλλα εχω δει σχετικα αρθρα για ερευνες τελευταια (αφου ειναι βεβαιως γνωστο οτι μου αρεσει να τα κοιταω αυτα) και λενε οτι οι αντρες ωφελουνται περισσοτερο απο τις γυναικες απο τον γαμο. Εχουν καλυτερη υγεια οι παντρεμενοι αντρες απο τους ανυπαντρους και σε συγκριση με τις γυναικες εχουν και σοβαροτερα προβληματα υγειας απο αυτες αν ειναι ανυπαντροι...αρα ποιος το εχει πιο πολυ αναγκη ρε ελις; :P
Επισης λεει πως σχεδον το 70% των διαζυγιων ειναι πρωτοβουλια της γυναίκας που δε τη παλευει αλλο.
Οποτε ελις μην διαδιδεις τον μυθο της γκρινιαρας γυναικας που εχει αναγκη το γαμο και καταπιεζει τον αντρα της και ειναι ολο μουρμουρα.
Συκοφαντιες και ψεμματα ολα! :P
Μηπως μουρμουρανε επειδη οι φιλοι σου τις εχουν δεδομενες και δεν την παλευουν οι ερμες; Και η θα τα βροντηξουν καποια στιγμη αυτες η θα ειναι δυστυχισμενες; :P
Αιντε!
Και οι εργενισσες γυναικες τα πανε πολυ καλυτερα απο εργενηδες αντρες λεει...
Χωρις εμας πεθαινετε μια ωρα αρχυτερα....πες και ευχαριστω αντι να διαδιδεις βλαβερα πατριαρχικα στερεοτυπα :P
Ουστ.
Αγάπη μου ξέρεις γιατί οι γυναίκες μας συμμαζευουν με το γάμο γιατί η αγάπη σας είναι φροντίδα αν έχω κάποιον να με φροντίζει μαλακασ δεν είμαι να κάνω καταχρήσεις κλπ ενώ τις γυναίκες όταν λέμε τις αγαπάμε δεν εννοούμε τις καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι για αυτό χωρίζουν
η ερευνα που διαβασεσ αυτο ειναι δν καταλαβαινουν οι αντρεσ τισ γυναικεσ γι αυτο χωριζουν οχι οτι δεν τισ αγαπανε γι αυτο ολων η αγαπη ειναι μουφα