Cabin by the lake, cabin in the woods, γενικα κατι παιζει με τα cabin, υπαρχουν πολλεεες τετοιες ταινιες λολ.
Πωπω μια τετοια που εκλασα μεντες ηταν και το dreamcatcher...δικιο εχεις παντως, ολες αυτες απο τη δεκαετια του 2000 ειναι...
Printable View
Καταλαβαινω γιατι λες οτι σε τραυματισε και ας μη μας φαινεται ως τιποτα το ιδιαιτερο...ειναι ρεαλιστικα τρομακτικο, με την εννοια οτι δειχνει την ελλειψη συμπονιας η και τον σαδισμο που ξερουμε οτι πραγματικα υπαρχουν γυρω μας...εννοειται οτι θα σε τραυματισει πιο πολυ αυτο σε σχεση με το οποιο φανταστικο τερας η φαντασμα σε μια ταινια..
Ταινιες με ανατροπη στο τελος η αγαπημενες μου.
Αν ειναι και μυστηριου η τρομου ακομα καλητερα
Τα σημερινα θριλλερ , εχουν κατ το νοσηρο , τα splatters , και οχι μονον , θριλλερ σαν την ' λαμψη ' με τον Νικολσον , δεν ξαναβγαινουν , η τον ' εξορκιστη ' Νο 1 του 73 , που βγαιναμε απο το σινεμα και κοιταγαμε πισω μας !!! η το ' η Προφητεια ' Γκρεγκορυ Πεκ' 1976 ............... μια εξαιρεση θριλλερ εχω ξεχωρισει , συγχρονο , ' το αγγιγμα του κακου ' με τον D.Washington .........
1408.
Η καταρα. Οι αλλοι.εκτη αισθηση.
1)Σημα κινδυνου(the ring)
2)Σε βλεπω(saw)
Ναι, εννοούσα το κάλεσμα 1 και 2 γι' αυτό χρησιμοποίησα πληθυντικό :)
Με είχε τρομάξει πολύ ο Φρέντη Κρούγκερ ειδικά στη σκηνή που το κρεβάτι ρουφάει τον Τζόντυ Ντεπ και γεμίζει μέχρι και το ταβάνι αίμα ανακατεύτηκε το στομάχι μου...αλλά παίζει ρόλο κι η ηλικία, ήμουν κάτω των 15 κι είχαμε νοικιάσει κρυφά θρίλερ και το είδαμε σε μια φίλη... :p
Τα splatters ναι μεν τρομαζουν με την εννοια οτι ανεβαζουν την αδρεναλινη λογω του ενστικτου επιβιωσης που εχουμε αλλα κατα τα αλλα τα πολλα αιματα δεν αρκουν για να με κανουν να μη κοιμαμαι τη νυχτα...απλα αποστρεφω το βλεμμα μου αμα δω κατι το πολυ αμεσο και παρατραβηγμενο...η ενσυναισθηση με το θυμα και η ψυχολογικη αναστατωση που νιωθουμε με τον σαδισμος και την αγριοτητα του θυτη δεν ειναι τρομος...