Originally Posted by
Natalia_sups
Εγω σου λεω που το ξερεις πως το αναποδο δεν ειναι η εξαιρεση; Μπορει οποια βλεπεις να τα βρισκει ευκολα στη προσωπικη της ζωη να ειναι η εξαιρεση. Μου φαινεται τελειως λαθος και υπερβολικη αυτη η δηλωση...
Οχι δεν ειναι ευκολοτερο για μια γυναικα να βρει σχεση σε συγκριση με εναν αντρα, καθε αλλο θα ελεγα. Ισα ισα και πληθυσμιακα να το δεις οι γυναικες ειναι ελαφρως περισσοτερες απο τους αντρες...
Η εξαιρεση δεν ειναι οι γυναικες, η εξαιρεση γενικα ειναι οι πολυ ελκυστικοι ανθρωποι, αντρες και γυναικες. Ολοι οι αλλοι δυσκολευονται.
Εσυ δε ξερω τι βλεπεις στη καθημερινοτητα σου αλλα εγω βλεπω γυναικες που ειτε δεν βρισκουν σχεση, ειτε δε στεριωνουν σε σχεση, ειτε τρωνε κερατα μεσα στη σχεση (αρα προφανως υπαρχουν πολλαπλες γυναικες διαθεσιμες για εναν αντρα). Δεν ξερω καμια παντως που να τα βρισκει ευκολα..
Απο εκει και περα για να φας χυλοπιτα πρεπει να κανεις κινηση...σπανιοτατα θα κανω τη πρωτη κινηση αν τη κανω καθολου. Απορριψεις ομως εχω φαει με τον εναν η τον αλλο τροπο. Επισης μου εχουν τυχει κανα δυο τρεις περιπτωσεις που ο αλλος απλα με ηθελε με τη λογικη "γιατι οχι" μεχρι να βρεθει κατι καλυτερο...ποσο καλο σου φαινεται αυτο και ποσο νομιζεις οτι διευκολυνει αυτο τη προσωπικη σου ζωη; Ισα ισα απο ενα σημειο και μετα δε μπορεις να ξεχωρισεις ποιο ειναι αληθινο ενδιαφερον και ποιο οχι και αν αξιζει να επενδυσεις η οχι, ειναι απαισιο, ειναι χειροτερο να σε εκμεταλλευεται ετσι καποιος παρα να εισαι μονος...
Οποτε μην ακουω αυτες τις βλακειες οτι ειναι πιο ευκολο για τις γυναικες.