jesus τωρα καταλαβα τι εννοεις,,,τι θεμα εχω?ημουν απαθης τωρα μ περασε..ποτε δε μιλαγα πολυ δεν ημουν κοινωνικη...
Γράψατε ότι είμαστε θύματα bulling. Αυτό το bulling όμως έχει διάφορα επίπεδα. Θύμα bulling θα μπορούσε να είναι κάθε άνθρωπος στην κοινωνία μας ακόμη και οι πιο καλόψυχοι και ιδιαίτερα αυτοί. Για να προκαλέσει νευρολογικά θέματα πρέπει να έχει περάσει εκτός ορίων. Στα σχολικά μου χρόνια δεν είχα ποτέ πέσει θύμα, ήμουν άριστη μαθήτρια και με σέβονταν οι συμμαθητές μου. Έπεσα όμως μετά το σχολείο και αφού διαλύθηκε η οικογένειά μου και αντιμετωπίσαμε οικονομικά προβλήματα. Είμαι ακόμη στόχος στην εργασία μου. Οι μόνες περίοδοι που αισθάνθηκα καλά ήταν όταν ζούσα ή πήγαινα κατά διαστήματα στην Γερμανία. Δεν αισθανόμουν ότι θέλει κάποιος το κακό μου, δεν αισθανόμουν ότι καταπατούν τα ατομικά μου δικαιώματα και εισβάλλουν στον ζωτικό μου χώρο.
Μην ξεχνάτε ότι το bulling το έχουν τελειοποιήσει οι μυστικές υπηρεσίες όπως η ΣΤΑΖΙ αλλά δεν νομίζω να έχει μείνει εκεί και να ζούμε τώρα σε ένα ελεύθερο και δημοκρατικό καθεστώς. Ότι έζησα ή ζω μοιάζει με κάτι τέτοιο. Δεν ακούω πια φωνές (ακόμη και χωρίς ή με ελάχιστη ποσότητα φαρμάκων) αλλά αισθάνομαι την παρενόχληση συνέχεια. Μάλιστα μου έρχονται στο μυαλό συνέχεια τα πράγματα που έχω ακούσει (είτε μέσω φωνών ή πραγματικά) και πέφτω ψυχολογικά.
Eπίσης δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί, να εμφανίζεται ένα καινούριο άτομο να σας χαιρετάει πρόσχαρα, στην συνέχεια ένας συνάδελφος, γνωστός κλπ. να τον απομακρύνει, να του λέει κάτι και όταν επανέρχεται η συμπεριφορά του απέναντί σας να είναι αλλαγμένη.
Αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές επίσης στην οικογένεια από μερικά άτομα, τα υπόλοιπα είναι σαν να μην έχουν ιδέα, να σας λένε κουταμάρες, να διαστρεβλώνουν αυτά που είπατε, να αναφέρουν πράγματα που τα είπατε σπίτι σας ακόμη και μόνος σας μιλώντας δυνατά.