Εννοείται πως όχι και οφείλω να πω πως για γυναίκα παίζει να είσαι πολύ ψαγμένη σε τέτοια θέματα συνήθως όταν το λέω όλο αυτό σε καλές φίλες μου γελάνε
Printable View
Επιτέλους δικαίωση. Πλάκα κάνω. Κοίτα είσαι 17 ετών, οπότε από την μια πλευρά είναι λογικό, από την άλλη δεν είναι με την έννοια του σεβασμού προς το πρόσωπό της, όποιο και αν είναι αυτό. Όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα μέλη, μάθε από τις εμπειρίες σου και πίστεψε με άλλοι στην ηλικία σου, δεν έχουν ανταλλάξει ούτε ένα φιλί, οπότε εκμεταλεύσου το αυτό, για το μέλλον. Έχεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα, γιατί είδες και τις δύο όψεις του νομίσματος. Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες σοβαρές και μετρημένες. Θα δυσκολευτείς άμα θες σοβαρά πράγματα, δηλαδή σοβαρή σχέση. Συνήθως στο άκουσμα σοβαρής σχέσης, οι γυναίκες την κάνουν με ελαφρά, θέλουν την εμπειρία και το ωμό σεξ. Όμως αν είναι γραφτό, θα βρεις και την κατάλληλη για μια πιο σοβαρή σχέση.
Αυτη την μαλακια την πιστευουν πααααρα πολλοι αντρες. Θα ελεγα ολοι, απλα ειναι θεμα βαθμου, αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο. Το λιγο δεν μπορεις να το αποφυγεις...αμα το βλεπεις ομως ξεκαθαρα να κανουν τετοιον διαχωρισμο να φευγεις τρεχοντας μιλιβα, οπου φυγει φυγει...
Και ποιος σου ειπε πως η κλειστη ειναι και συναισθηματικη; Μπορει να ειναι απλα κρυοκωλη λολ...
Επισης ποιος ειπε πως η συναισθηματικη ειναι και σοβαρη; Ποιος ειπε πως η δυσκολη ειναι σοβαρη; Ποιος ειπε πως η σοβαρη ειναι κλειστη; Δεν μπορει ενας ανθρωπος να ειναι και εξω καρδια και σοβαρος οσον αφορα το τι κανει και τι θελει στη ζωη του; Γενικα υπαρχουν απειροι συνδιασμοι.
Γενικα το εχουμε οι ανθρωποι να κατατασσουμε τους αλλους σε κουτακια...
Δεν εννόησα κάτι τέτοιο, φυσικά και υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί. Λέω όμως για έναν κλειστό και συναισθηματικό χαρακτήρα, ότι είναι σέξι, από μία έξω καρδιά, όχι πως η έξω καρδιά δεν είναι σοβαρή, αλλά ο κλειστός και συναισθηματικός χαρακτήρας, προσδίδει ένα μυστήριο στην κοπέλα.
Χαχχα με το σεις κ με το σας. μας μιλησε σε ολους ..και πριν γραψω το μνμ.....
Ε μα τι ν πω...αφου μπηκε ο ανθρωπος ν πει το πονο του κ εσυ του ειπες οτι βλεπει τις γυναικες ως σκευος ηδονης...κ οτι ολες οι γυναικες θελουν ωμα πραγματα κ σεξ μονο
Εσυ που το ξερεις εχεις παει με ολες ???
Δεν ανέφερα για όλες, είπα ότι στην ηλικία των 17 οι περισσότερες, ενδιαφέρονται για την εμπειρία του σεξ και ό,τι συνεπάγεται με αυτό και η μειοψηφία ασχολείται με το διάβασμα, που όταν θα πάνε σε κάποια σχολή θα καταλάβουν ότι ήταν άχρηστο το διάβασμα που έκαναν.
Εντάξει τον έπιασα λανθασμένα κατ'ευθείαν από τα "μούτρα", αλλά σε άλλο μήνυμα θα δεις ότι είχα δίκιο γι'αυτά. Και ναι έχω πάει με όλες!!!
Επειδή είμαι λίγο πιο μέσα στα πράγματα της ηλικίας μου μπορώ να πω με ασφάλεια ότι η συντριπτική μειοψηφία των 17χρονων κοριτσιών αναζητούν μονάχα το σεξ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει και δυστυχώς (ή ευτυχώς) έπεσα πάνω σε μία τέτοια. Οι περισσότερες είναι ανοιχτές προς αυτά τα ζητήματα όμως για να προχωρήσουν αναζητούν μια σταθερότητα στην σχέση και αρκετό χρόνο.
Κοίτα άλλο η πλειοψηφία και άλλο η μειοψηφία. Επειδή δεν είναι πολλά τα χρόνια, που έφυγα (ευτυχώς) από το λύκειο, γνωρίζω καταστάσεις που οι κοπέλες στην πλειοψηφία τους, υπερηφανευόντουσαν για το πρωκτικό που έκαναν και για το πολύωρο σεξ. Δηλαδή έλεος. Απο εκεί κατάλαβα πως δεν υπάρχει η έννοια της προσωπικότητας σε κάποιες κοπέλες, οι ίδιες βάζουν τον εαυτό τους σε μειονεκτική θέση. Όμως υπάρχουν και κοπέλες που διαβάζουν, σε εμάς υπήρχαν πάντως, που θα κατάλαβαν ότι το σχολείο δεν τους πρόσφερε τίποτα και τώρα θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο, για τις ώρες διαβάσματος που έριχναν, χάνοντας άλλα πράγματα. Τα πρότυπα μας χάλασαν, εμάς την γενιά του 97' και εσάς και τις μικρότερες γενιές. Δυστυχώς έτσι είναι.,
Αν στα 17 έχεις κάνει ότι ανωμαλία υπάρχει στα 30 τι θα κάνεις? Εγώ στα 17 ήμουν παρθένακι οπότε δε ξέρω να σ απάντησω