Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
"Μυρίζομαι" friendzone, χωρίς να θέλω να σου κόψω τα "φτερά". Μπορείς να μου αναφέρεις αν θέλεις κάτι; Όταν βγήκατε οι δύο σας, που είναι πολύ θετικό αυτό, της ξεκαθάρισες με τον τρόπο σου, ότι δεν την βλέπεις φιλικά; Γιατί μπορεί να βγήκατε έξω οι δύο σας, αλλά εκείνη να νόμιζε ότι βγαίνει με έναν φίλο. Κοίτα έχω περάσει και εγώ από αυτό το στάδιο, μιας και που είμαστε ίδια ηλικία. 6 χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα που κατάλαβα στο τέλος ότι ήθελε να σπάσει πλάκα μαζί μου. Ναι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες, που νομίζουν ότι ο κόσμος είναι πιόνια. Αυτό που θέλω είναι να της ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι. Αν φοβάσαι να μην την χάσεις απο φίλη σου, τότε θα σου μείνει απωθημένο, γιατί δεν θα κάνεις κίνηση ποτέ. Αν όμως φερθείς ακέραια χωρίς να φοβάσαι, να την πεις ευθέως ότι δεν την βλέπεις φιλικά. Κατά πάσα πιθανότητα σε βλέπει για φίλο και μόνο. Όμως αυτό που είναι σημαντικό είναι ακόμη και απόρριψη να σου "σερβίρει", εσύ να μην στεναχωρηθείς, να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ. Είναι σημαντικό να μην στεναχωρηθείς και κάνεις το ίδιο λάθος με εμένα. Που στεναχωρήθηκα μου έχει μείνει απωθημένο και παράλληλα έχω γεμίσει μίσος για κάτι τέτοιες κοπέλες. Που παλεύω να το ξεπεράσω, αλλά δεν είναι και εύκολο. Πόσες ευκαιρίες είχα και κίνηση δεν έκανα και επειδή βλέπω τον εαυτό μου σε εσένα, θα σου πω, πως εδώ έχεις ένα δίλημα ή δεν θα την χάσεις από φίλη, αλλά θα μείνεις στο friendzone ή θα κάνεις κίνηση έστω και για την τιμή των όπλων, αλλά μπορεί να σε δει και εκείνη διαφορετικά ή να την χάσεις τελείως από φίλη. Αυτές τις επιλογές έχεις. Επειδή εγώ έκανα λάθος κινήσεις γενικότερα με τις κοπέλες, θα διάλεγα την ευθεία οδό, θα της έλεγα αντρίκια πως αισθάνομαι και ας φάω "χυλόπιτα" και ας μην την ξαναδώ ποτέ. Θα βρεθεί άλλη κοπέλα που θα με εκτιμήσει γι'αυτό που είμαι, αλλά θα την εκτιμήσω και εγώ. Σε ό,τι και να διαλέξεις, απλά αντιμετώπισέ το με χιούμορ. Είσαι όμορφος όπως λες και είναι προσόν αυτό. Απέκτησε τώρα με αυτή την απόφαση, θάρρος και θράσος. Θράσος σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα. Θα σε βοηθήσει αυτό στο μέλλον, το θάρρος και το θράσος.