ολες μπορουν να σε πουλησουν σε καθε ηλικια και ολοι την αγαπη την βλεπει κανεις αναλογα με το πως τον συμφερει μπορει πχ να σου πεταξει ενα σε αγαπω αν ανθρωπο αλλα μου τελειωσε ο ερωτας και να σε στειλει για τσαγακι κανονικα
Printable View
ολες μπορουν να σε πουλησουν σε καθε ηλικια και ολοι την αγαπη την βλεπει κανεις αναλογα με το πως τον συμφερει μπορει πχ να σου πεταξει ενα σε αγαπω αν ανθρωπο αλλα μου τελειωσε ο ερωτας και να σε στειλει για τσαγακι κανονικα
Ολες καλες ειναι αρκει να την αγαπησεις πραγματικα με οτι αυτο συνεπαγεται στις μερες μας.Ε εγω νταξη μωρε τον θελω να εχει τα λεφτακια του το σπιτααακι του το αμαξααααακι του.Σε αντιθεση με τον αντρα που κοιταει τεσταρει πονταρει.Σιγουρα υπαρχουν και ανθρωποι ποιο ιδιαιτεροι και ποιο επιλεκτικοι με βαση τα συναισθηματικα θελω και οχι με τα υλικα.Απο τοτε που πηραν χαμπαρι οι γυναικες πως εχουν και αυτες συναισθηματα πως πρεπει να ειναι ελευθερες και ανεξαρτητες γιατι ειναι ανθρωποι δωσανε αγωνα και καταφεραν να σπασουν το κατεστημενο και να δειξουν στην τοτε εποχη τις πραγματικες ικανοτητες που μπορει να εχουν! και μαγκια τους.Αλλα νομιζω πως με ολη αυτη την αλλαγη εχει δημιουργηθει μια επιθετικη σταση απενταντη στον αντρα για τον λογο οτι πριν 400χρονια ημασταν ζωακια σαν αντρες και δεν καναμε αλλη δουλεια εκτος απο το να κυνηγαμε και να πυροβολαμε.Οι γυναικες αλωστε καναν τα βασικοτερα και τα ποιο αναγκαια.Η μανα ειναι αυτη που μεγαλωνει τα παιδια σου.Αλλα ειναι και αυτη που εχει ολο το δικαστηριο με το μερος της ασχετος αν ηταν βρωμοτσολο και ψευτρα λογο του οτι ειναι Γυναικα-μητερα///Δεν ξερω εαν με πιανεις.Μιλαω με βαση το που παταμε.Μιλαω για τα καπιταλιστικα μας γουστα.Τις λατρεβω τις γυναικες.Οχι μονο σεξουαλικα ρε.Ειναι αυτο που λενε το αλλο μισο.2 διαφορετικοι τυποι καλυπτουν ο ενας τα νωτα του αλλου ερωτας,μαγια, και παρτο το τριδυμο
Αμα γραψω την λεξη λιμοκοντορος μου βγαζει αυτο στο σλανγκ.
O κόντες του λιμού, o αριστοκράτης της πείνας δηλαδή.
Γενικά σήμερα λέγεται υποτιμητικά για ανθρώπους οι οποίοι χωρίς να έχουνε την απαραίτητη οικονομική επιφάνεια, ντύνονται και συμπεριφέρονται επιδεικτικά λες και είναι κόντηδες.
Κυριολεκτικά η λέξη έστεκε εν τη γεννέση της καθώς λιμοκοντόροι λέγονταν οι αριστοκράτες οι οποίοι έχαναν τις περιουσίες τους και έμεναν μόνο με τα ακριβά τους ρούχα χωρίς να έχουν όμως πια την αντίστοιχη οικονομική κατάσταση.
Καμία σχέση με τον λημμοκοντόρο αν και στον ορισμό ο λημματοδότης εξηγεί και τον ορίτζιναλ λιμοκοντόρο.
Ανάλογα μοντέρνα γουαζάς, πουλμούρ, πολ μουρ, πουλ μουρ, Paul Moore.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
- Είδες τον Γιάννη τι ωραία που ντύνεται; Υγραίνομαι και μόνο που τον βλέπω!
- Σιγά μαρή τον λιμοκοντόρο. Δεν έχεις δει το zastava που κυκλοφορεί; Άντε να βρεις κανένα άλλο πιο βολεμένο να παντρευτείς και άσε αυτόν τον λούζερ
Ενα μικρο παραδειγμα σε τι κοσμο ζουμε.