kai ego den thelo na paro hremistika....fantasou apo ta 32 mou na ksekiniso me xapia....me tpt...ego pantos tha to dokimaso sintoma...
Printable View
kai ego den thelo na paro hremistika....fantasou apo ta 32 mou na ksekiniso me xapia....me tpt...ego pantos tha to dokimaso sintoma...
gi ayto den xero pantos ego otan as poyme tentonomai exo ektaktes systoles h me kapoia apotomh kinhsh... an exeis kanei kardiograghma k yperhxo mhn fobasai an oxi pane mono o giatros xerei na soy pei me sigoyria.
exo kanei pola kardiografimata kai yperhxo kai test koposeos...ola kala...pantos kai ego otan kano kapoia kinish h tentoma opos les tis katalavaino...pistevo oti einai kai neyriko kirios....gia ayto leo mipos einai apo to diafragma kai epireazei thn kardia...epeidh exo spoydasei thn anatomia kai ksero oti to diafragma paizei rolo kamia fora...kai poles fores tis katalavaino me gemato stomaxi......
Στην Κρητη εχει τετιους γιατρους ομοιοπαθητικους αραγε?Ποσο κοστιζει μια θερπαεια?
Quote:
Originally posted by rossonero
exo kanei pola kardiografimata kai yperhxo kai test koposeos...ola kala...pantos kai ego otan kano kapoia kinish h tentoma opos les tis katalavaino...pistevo oti einai kai neyriko kirios....gia ayto leo mipos einai apo to diafragma kai epireazei thn kardia...epeidh exo spoydasei thn anatomia kai ksero oti to diafragma paizei rolo kamia fora...kai poles fores tis katalavaino me gemato stomaxi......
εχεις τσιμπιες στο στηθος?εγω εχω συχνα αλλα δεν δινω σιμασια.με ανυσιζει ομως.κ εχω κανει ολες τις απαρετητες εξετασεις.
ola ayta maria den einai tpt mhn anisixeis!!!!ola einai neyromyika...
Μαρια σου εστειλα U2U
[quote]Originally posted by rossonero
exo kanei pola kardiografimata kai yperhxo kai test koposeos...ola kala...pantos kai ego otan kano kapoia kinish h tentoma opos les tis katalavaino...pistevo oti einai kai neyriko kirios....gia ayto leo mipos einai apo to diafragma kai epireazei thn kardia...epeidh exo spoydasei thn anatomia kai ksero oti to diafragma paizei rolo kamia fora...kai poles fores tis katalavaino me gemato stomaxi...... [/q
αφου εκανεσ υπερηχο μην φοβασαι τιποτα ολα νευρικα ειναι..
πιστεψε με εγω εχω υποφερει πολυ με αυτα αλλα πλεον προσπαθω να το συνηθισω οσο και αν με τρομαζουν. μην στεναχωριεσαι:)
Geia sas paidia , eimai kai ego omoiopathis, kai ego polles fores, kirios otan eimai stresarismeni, niotho tin kardia mou etsi na kanei san diakopi , kai me agxonei ipervolika , exo paei se kardiologo ekana kardiografima kai iperixo mou eipe oti ola einai kala ,alla panta otan fevgo anarotieme mipos den tou edosa na katalavei ti akrivos mou simvenei? Exo paratirisei pantos oti otan eimai psihologika kala xoreis egnies kai provlimata den to patheno , h toulaxiston den to katalaveno.
Η ομοιοπαθητική έχει αποτέλεσμα.