Originally Posted by
dazed
Περιμένω να δω κατά πόσο θα συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή.Ετσι και κάνει πως τη διακόπτει και αρχίσει τα δικά του δε θα επενδύσω σε έναν άνθρωπο που δε θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του.Ειμαστε σε τέτοια φάση που πρέπει να είμαι αυστηρη.Υποστηριξη εχει,έχουμε πέσει όλοι πάνω του αλλά είναι και ξεροκέφαλος.Πηρε 1 μήνα να πειστεί να δει γιατρό κ άλλο ένα να πάρει αγωγή. Σκεφτείτε τι πέρασε ο εγκέφαλος όλο αυτό το διάστημα.Δεν χάνω τις ελπίδες μου γιατί πιστεύω σε αυτόν.Αλλα δεν είμαστε κ παιδιά να παίζουμε. Του έχω πει πως πάντα θα είμαι δίπλα του και ο,τι έκανε να μη το σκέφτεται,ότι ξέρω ότι δεν ήταν ο εαυτός του Προσπαθώ να τον ακούω,ακόμα έχει διαταραχές συναισθημάτων,αλλά είναι καλύτερα συνολικά. Αλλά βάζω τα όρια μου γιατί δε μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση αλλιώς.Ελπιζω για χάρη μου να το κάνει.
Αλλά δε θα τον αναγκάσω κιόλας.Απο ότι έχω καταλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι της θεραπείας του επαφίεται στη δική του προσπάθεια.. Θέλω πολύ όλα να πάνε καλά.Θελω να νικήσει! Ψάχνω ιστορίες ανθρώπων που τα κατάφεραν.Υπαρχουν πολλοί, και δυστυχώς υπάρχει κ το στίγμα που λέτε σε πολλά ποστ εδώ μέσα. Εμένα δε με πειράζει ούτε το ψυχιατρείο ούτε τα φάρμακα ούτε η δια βιου παρακολούθηση αν χρειαστεί.Εννοω δεν κολλωνω εκεί Είναι καλής πάστας ανθρωπος. Αυτά που πέρασα όμως ,το σφίξιμο στο στομάχι,ο φόβος που με έπιανε από το φέρσιμο του, αυτά δε μπορώ να τα περάσω παλι.
Και σκέφτομαι ότι για αυτόν ήταν χειρότερα.Τι πέρασε η ψυχούλα του το ξέρει. Όταν κάποιος σε γνωρίζει το καταλαβαίνει πόσο ταλαιπωρεισαι.Το έβλεπα ότι πάλευε κ δεν ήξερα τι να κάνω.Τιποτα δε μπορούσα.Την ώρα που μιλούσαμε ηρεμούσε και μετά από λίγο τα ίδια.Τρομερα ψυχοφθόρο για όλους. Θεέ μου μακάρι να γινόταν κάτι να μη το ξαναπαθαινε ποτε.!
Ένα βήμα τη φορά θα το πάω.Αναλογα με τη συμπεριφορά του.(edit πω πω έβγαλα πολύ κακία..το συζητάω όλη μέρα ..πόνεσε το κεφάλι μου...δεν ξέρω αν όντως καταφέρω να είμαι τόσο αυστηρή...)