Originally Posted by
PositiveWave
Που λες, γνώρισα κάποια κοπέλα με την οποία είμαστε συνομήλικοι. Την γνώρισα σε μια δύσκολη φάση της ζωής της (είχε χωρίσει με κάποιον με τον οποίο τα είχε για ένα χρόνο και ο οποίος την κακομεταχειρίζοταν, αλλά εκείνη ακόμη και όταν χώρισαν ήθελε να τον παντρευτεί και να κάνουν παιδιά, αν έχει το Θεό της!) και εγώ έχοντας έμφυτη την τάση να παρηγορώ και να λέω μια καλή κουβέντα σε κάποιον, σιγά σιγά τη γνώρισα, με γνώρισε και γίναμε φίλοι για να λέμε ο ένας τον πόνο του στον άλλον.
Συνεχώς ανταλλάσαμε φιλοφρονήσεις και κοπλιμέντα και δέσαμε (ποτέ ερωτικά, μόνο φιλικά). Μου έλεγε ότι αν με έχανε θα ήταν μεγάλο σοκ για εκείνη και ότι ήμουν και θα είμαι ο καλύτερος φίλος για εκείνη. Από ένα σημείο και μετά άρχισε να αραιώνει η επικοινωνία μας, λόγω σπουδών και το κατάλαβα. Ενώ κάποτε μιλούσαμε κάθε μέρα, πήγαμε μέρα παρά μέρα, μετά μια φορά την εβδομάδα...
Αυτό που μου την έδωσε στα νεύρα ήταν ότι δεν βρήκε για τον "καλύτερο φίλο" της ένα λεπτό από τα χίλια τετρακόσια σαράντα λεπτά που έχει μια μέρα για να μου στείλει χρόνια πολλά για τα γενέθλιά μου. Μετά από δυο βδομάδες που δεν απαντούσε στα μηνύματά μου, έφτασα στα άκρα, τα νεύρα μου έφτασαν στο κόκκινο και της είπα: ως εδώ, αντίο.
Εκεί νομίζω ότι έληξε η φιλία μας, μετά από τρεις μήνες γνωριμίας. Αλλά ήρθε και μου είπε: είσαι υπερβολικός, εγώ ξέρεις πόσο σε εκτιμάω, συγγνώμη που σε ξέχασα και ξανασκέψου το... Γύρισα εγώ, μα εκείνη για ένα μήνα δεν απαντούσε στα μηνύματά μου. Μετά από ένα μήνα απάντησε και έλεγε ότι έχει πολύ διάβασμα και δεν μπορούσε. Μου είπε ότι δεν την πείραξε το μήνυμα που της είπα αντίο, απλά μόνο τρόμαξε και μου είπε ότι ήμουν και θα είμαι ο "καλύτερος φίλος για ΠΑΝΤΑ"...
Αφού τελείωσε η εξεταστική, με αγνοούσε επιδεικτικά, λες και ήμουν εχθρός και όχι φίλος της. Αρνήθηκε να μου πει τι συμβαίνει, αν είναι καλά εκείνη ή τα αγαπημένα της πρόσωπα, γιατί σκέφτηκα ότι κάτι τρέχει και δεν μου απαντά.
Μετά από πολλά μηνύματα, της είπα ότι η υπομονή μου εξαντλήθηκε και ότι αυτή τη φορά το τέλος ήταν οριστικό.
Όπως και να'χει, επειδή η κοπέλα μπορεί να διαβάζει αυτό το μήνυμα, με έκανε και εμένα να νιώσω καλά για τρεις μήνες.
Μετά τους τρεις μήνες, η επι δυο μήνες αγνόηση των μηνυμάτων μου και η αποστασιοποίηση της χωρίς λόγο, με στεναχώρησαν πολύ και κλόνισαν την εμπιστοσύνη μου.
Δεν έκανε κάτι φοβερό και τρομερό για να τη σταυρώσουμε, αλλά όσο να' ναι δεν γίνεσαι Λούης όταν ο άλλος απέναντί σου ήταν και με το παραπάνω σωστός και κύριος και ιδιαίτερα σε μια δύσκολη φάση της ζωής σου που σου συμπαραστάθηκε...