Ωπ !
Εχει και έπαθλο ?
Δεν σταματάω εδώ , θα συνεχίσω . Ποια είναι η επόμενη ερώτηση και το επόμενο έπαθλο ? :P
Printable View
Ωπ !
Εχει και έπαθλο ?
Δεν σταματάω εδώ , θα συνεχίσω . Ποια είναι η επόμενη ερώτηση και το επόμενο έπαθλο ? :P
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ; (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ) :P
παντως εγω πιστευω οτι εισαι γαλλος και το κρυβεις, γιατι manthes ειναι ειναι ενα χωριο στη γαλλια!
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Δεν μου είπες όμως το έπαθλο ???????? (μήπως ενα ταξιδάκι στην Χαλκιδική ? (!!!!!!!!) Θα περάσω πρώτα απο Θεσσαλονίκη να πάρω το κόκκινο clio μου και μετά βούρ για την θάλασσα :P)Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ; (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ) :P
ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Ε; ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ;
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΘΕΣ; ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ.
Οχι ευχαριστώ για το ποδήλατο . Θα πάρω το κόκκινο clio μου μόνο . Αν πάλι δεν είναι κόκκινο , δεν με πειράζει τόσο , μην στεναχωριέσαι .
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΠΟΛΛΑ. :D
xm..xm... νομίζω ότι μου οφείλεις κ εμένα δώρο!!
Ή να μοιραστώ το ταξιδάκι με την kleiw...χμ....χμ..
Πάντως δεν έχει σημασία τι σημαίνει για σένα το όνομα αλλά για εμάς.
Έτσι φαντασία να έχεις...
Ακόμη ενας άντρας που είναι μόνο λόγια .........Quote:
Originally posted by MANTHES
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΠΟΛΛΑ. :D
Andy , όπως βλέπεις ούτε clio ούτε ταξίδι έχει ! :(
Μας κορόιδεψε . :P
ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ.
κυριες μου ΣΥΓΝΩΜΗ κιολας αλλα το δωρακι παει σε μενα ασυζητητι! γιατι χαρη σε μενα ο manthes εχει περασει αξεχαστες στιγμες στο φορουμ! μπορει να το επιβεβαιωσει κι ο ιδιος! sorry ladies you come second!
τσ, τσ φτωχολογιά...
Επειδή σε συμπαθησα θα έχεις από μένα μια δωρεάν ψυχανάλυση...εντάξει, εντάξει και εσύ kleiw. :)
ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ποιον είπες κυρία ρε????/