Φίλε μου...ξεκινώντας απ το τέλος ...όπως ξέρεις οι ιδέες μας δεν μεταδίδονται μέσω κληρονομικότητας και γενετικού υλικού...αλλά σήμερα υπάρχει ένας πολύ πιο μαζικός και αποτελεσματικός τρόπος και λέγεται μέσα μαζικής ενημέρωσης....Έτσι γίνεται χειραγώγηση ολόκληρων μαζών..και περνιούνται τα μηνύματα που θέλουν να μας περάσουν...Ίσως οι λίγο πιο ευαίσθητοι...να τα απορροφούμε περισσότερο τα μηνύματα αυτά και να μας επιρέαζουν σε μεγαλύτερο βαθμό.Η φυσική επιλογή....απ τη στιγμή που επιβιώνεις σε θεωρεί σαν αναπαραγωγική μονάδα και φορέα γενετικών πληροφοριών που θα ήθελες να μεταδώσεις και στις επόμενες γενεές.Quote:
Originally posted by jader
Κατ\'αρχάς, χαιρετώ όλους καθώς είναι η πρώτη μου καταχώρηση στο φόρουμ.Quote:
Originally posted by vythos
Θελω να βρω φιλους, θελω να νιωσω οτι ξαναζω, αλλα ειναι τοσο δυσκολο να γνωρισεις ανθρωπους πλεον. Εχω πεσει σε μια παγιδα μοναξιας κ ελλειψης ενδιαφεροντων που ομως δεν κανω τιποτα για να βγω γιατι το θεωρω ανουσιο και αδυνατο. Το μονο που μου εχει μεινει ειναι η δουλεια μου κ αυτη τη κανω δια της βιας κ δυστυχως επειδη ειναι δημιουργικη δεν μου βγαινει καλα.
.
Όλοι λένε, \"βγες έξω, κάνε νέους φίλους\".
Πως; Που; Στα μπαράκια με την μουσική στα 300db, μ\'ένα ποτό στο χέρι κι\'ένα χαζό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο; Στα clubs και στα Ελληνάδικα;
Η πραγματικότητα είναι ότι αν δεν έχεις ήδη κάποιο κύκλο είναι τρομαχτικά δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες.
Ίσως τελικά να είναι η επιβίωση και η φυσική επιλογή. Ίσως και να έχω επιλεγεί από το σύστημα για να μην περάσει κανένα γονίδιο και καμμία ιδέα μου στον επόμενο κύκλο. Και ίσως αυτή να είναι η επιστημονική μετάφραση της μοίρας.
Τον σύντροφο ή τους φίλους σπανιώς τους βρίσκουμε μέσα απο μια ελεημοσύνη φιλίας...Το συνηθέστερο είναι να έχουμε κάποια ενδιαφέροντα,χόμπυ ή και εργασία και εκεί να συναντιόμαστε με πολύ κόσμο.Σε αυτούς τους χώρους συνάθροισης άν είμαστε ανοιχτοί στη συμπεριφορά...θα δούμε οτι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σχέσεις...Βέβαια το σε τι θα εξελιχτούν οι σχέσεις αυτές είναι άλλο κεφάλαιο.Μια περίοδο που ήμουν αρκετά μόνος....αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου (αφου δεν υπήρχε κάποιος άλλος να με στηρίξει)...και γράφτηκα σε γυμναστήριο.Μάλιστα πορώθηκα τόσο με τη γυμναστική που εκτός απο βάρη έμπαινα και σε αίθουσες αερόμπικ....Αυτό ήταν....για πότε γνωρίστηκα με άτομα που δεν φανταζόμουνα....και έφτασα να κάνω και δεσμό με κοπέλα απο εκεί μέσα....αν μου το έλεγαν δε θα το πίστευα.Βρές τον εαυτό σου...κάνε αυτό που σε ενδιαφέρει...και μέσα απ τα ενδιαφέροντα σου θα ενδιαφερθούν κι άλλοι για σένα.