Μια χαρα το εξηγησες:)
Ναι οκ μπορεις και δουλευεις και πραγματικα μπραβο σου γι' αυτο, κατα τα αλλα ομως αισθανεσαι λειτουργικος? Γιατι εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι σε εχει καταπιει η θλιψη
Printable View
Μια χαρα το εξηγησες:)
Ναι οκ μπορεις και δουλευεις και πραγματικα μπραβο σου γι' αυτο, κατα τα αλλα ομως αισθανεσαι λειτουργικος? Γιατι εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι σε εχει καταπιει η θλιψη
Δουλεύω είκοσι χρόνια αγρότης συν κάτι άλλες δουλειές κι είμαι τριάντα πέντε συν μία ερωτική απογοήτευση καλά είμαι άμα με δεις είμαι κ γυμνασμενοσ αλλά λόγω του ότι ζω ζωή δύσκολη με πήρε το παράπονο φάση είναι περνάει
Βεβαια περνανε αυτες οι φασεις αν τις αντιμετωπισεις. Καλα κανεις και το ριχνεις στη γυμναστικη, εγω μετα απο ερωτικη απογοητευση θα το ριχνα στον καναπε, οποτε σιγουρα σε θαυμαζω!
Μπα μη νομίζεις έτσι κάνω πάντα μία φεύγει μια περνάει είκοσι χρόνια τώρα φάρμακα παίρνω αλλά θέλω να τα κόψω συνιθησα δε με πειράζει πια
Αν θυμαμαι καλα εχεις ψυχωση? Γιατι να τα κοψεις αν τα χρειαζεσαι?
Αν ειχες υποθυρεοειδισμο θα εκοβες τη θυροξινη?
Αν ειχες σκληρυνση κατα πλακας θα εκοβες το τζιλενια?
Κανε ο,τι σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα και κυριως πιο λειτουργικος. Αν ειναι να γινεσαι χαλια χωρις την αγωγη, τι θα κερδισεις?
Καλη η γυμναστικη και η διατροφη, αλλα αν δεν αρκει, κανε το κατι παραπανω
Βασικα 20 χρονια ειναι πολλα και σε καταλαβαινω, πιθανοτατα εχεις κουραστει και εχεις απηυδησει, απλα σου ζητω να κανεις τις καλυτερες επιλογες για σενα, οχι τις "επαναστατικες" που μπορει να σε πεταξουν απο το γκρεμο
Εσύ καλά τα λες αλλά δε με πιάνουν πλέον μάλλον
Τα φάρμακα δεν είναι ψευδαίσθηση. Δρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να ανακουφίζουν τον άνθρωπο από τα συμπτώματα. Συμφωνώ πως χρειάζεται γυμναστική, καλή διατροφή, καλή παρέα και άτομα να σε στηρίζουν αλλά αυτά δυστυχώς δεν αρκούν. Δε γίνεται κάποιος να είναι πχ αυτοκτονικός και να μη πάρει φάρμακα. Και όλη τη γυμναστική του κόσμου να κάνει και τα πιο υγιεινά τρόφιμα να φάει και τους καλύτερους ανθρώπους να έχει δεν θα το αντιμετωπίσει απόλυτα. Τα φάρμακα δυστυχώς αποτελούν την μόνη λύση πολλές φορές. Σε συνδυασμό πάντα με ψυχοθεραπεία.
Για να είσαι καλά θέλει φάρμακα ψυχοθεραπεία διατροφή γυμναστική συμπληρώματα για να ελπίζεις ότι κάποτε θα το ξεπεράσεις αλλιωσ δε γίνεται με τίποτα στο δίνω με εγγύηση
Φυσικά και χρειάζονται όλα. Ο κορμός είναι η ψυχοθεραπεία και τα φάρμακα και όλα τα υπόλοιπα βοηθάνε στο να επιτευχθεί άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Εσύ καλά τα λες αλλά πριν δέκα χρόνια που πήγα εγώ στο γιατρό του ελεγεσ για γυμναστική κ σε κοιτούσε σαν ουφο διατροφή ούτε καν συμπληρώματα μετά από μία πενταετία το συζητήσαμε οπότε μάλλον πρέπει να καταλάβεις ότι εμείς όλοι οι παλιοί πετύχαμε για εσάς τα καλύτερα κι επίσης δεν είμαι μπλεγμένος πουθενά πολιτικά έτσι να συννενοουμαστε αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι εγώ δεν τους ακούω τους γιατρούς γτ άμα τους άκουγα δε θα έκανα τίποτα τεσπά με τον δικό μου γίναμε φίλοι γτ τώρα καταλάβαμε κι εγώ την ασθένεια κι εκείνος εμένα
Τι να πω... εμένα ο δικός μου επιμένει πολύ στη φυσική άσκηση. Μόνο καλό κάνει. Ντάξει ο κάθε γιατρός έχει και τις δικές του απόψεις.
Και σημερα δε νομιζω οτι θα πετυχεις γιατρο που θα σου αναφερει το 5-htp, st john's wort, ω3, βαλεριανα κλπ
Οσο για τα οφελη της καλης διατροφης και της γυμναστικης, ισως και οι γιατροι εχουν στο μυαλο τους ο ασθενης περιμενει τη μαγικη ευκολη λυση, το μαγικο χαρτακι και αυτο ειναι η συνταγη και εξω απ' την πορτα.
Ειναι πολλοι ασθενεις που οταν ακουνε οτι πρεπει να μοχθησουν για τη θεραπεια, οπως με ψυχοθεραπεια, ψυχολογικη αναζητηση του εαυτου τους σε βαθος, ασκησεις αλλα και γυμναστικη και διατροφη, πολυ απλα δε θα ξαναπατησουν στο συγκεκριμενο γιατρο.
Τώρα χαίρω πολύ κι εμένα έβαλε διατροφολογο για τα παιδιά κ για εμάς ρώτα όμως τι γινόταν πριν δέκα δεκαπέντε χρόνια θα σου πέσουν τα μαλλιά από το τι λέγανε
Αυτά απ' όσο γνωρίζω είναι φυτικά. Δεν τα προτείνουν γιατί δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα όπως τα φάρμακα. Αν χρειάζεσαι φάρμακα δεν πρόκειται να σωθείς απο το βότανο του Αγίου Ιωάννη. Άλλωστε λίγοι κλινικοί πιστεύουν πως βοηθάει. Σε συνδυασμό με αντικαταθλιπτικά δεν κάνει να το παίρνεις και απο μόνο του δεν κάνει τίποτα σχεδόν. Οπότε...