Originally Posted by
Thingol
Θα ξεκινησω απο το τελευταιο,οχι εγω δεν εχω αναφερει ποτε τιποτα,ουτε εαν πηγα ουτε εαν δεν πηγα,καποια στιγμη κατι πηγε να σηζητηθει και εκοψα αμεσως την κουβεντα,λεγοντας οτι αυτα δεν ειναι προς συζητηση.Δεν ηθελα να δημιουργηθουν αλλα μετωπα,να ξερει δλδ οτι δεν εχω κανει κατι και ας της ελεγα οτι ειχα την δυνατοτητα (μεταξυ μας την ειχα,αλλα δεν εγινε).
Τωρα οσον αφορα εκεινη...εκεινη μου το ειπε μια φορα,ασχετα απο αυτο ομως...βλεπω αλλα πραγματα που με κανουν να πιστευω οτι δεν...εγω ετσι οπως την βλεπω στο κρεβατι δεν ειναι η γυναικα που εχει παει με αλλους πριν...δεν δινεται ετσι μια γυναικα.
Οπως εχω πει και πιο πανω θελει την επιβεβαιωση,εχει βεβαρημενο ιστορικο με αποτυχιες,αρραβωνες κτλ,καποιοι φερθηκαν ανωριμα,ηλιθια τελειως και αυτο την εχει πληγωσει,δεν ειναι λιγο πραγμα και πραγματικα σε αυτο την καταλαβαινω.
Εχω καταλαβει οτι εχει παιξει και απορριψη (και σε ποιον δεν εχει συμβει θα μου πεις)
αλλα λες να το κανει ολο αυτο για αυτους τους λογους...ξεκαθαρισμα θα ζητησω σιγουρα..νταξει..εχω την δουλεια μου να κοιταξω,μεσα σε αυτο το χαος που ζουμε..να εχω και τετοια στο κεφαλι μου δε αντεχω...καλη χρυση,αλλα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.